DESCOPERĂ BENEFICIILE
FLORILOR DE GĂLBENELE ASUPRA PIELII

CALENDULA HERBAL EXTRACT ALCOHOL-FREE TONER

Loțiune tonică fără alcool cu petale de gălbenele CUMPĂRĂ ACUM

Începând cu anii 1960, Gălbenelele sunt un ingredient specific brandului Kiehl’s. Ca parte a tradiției noastre farmaceutice am conceput formula loțiunii tonice Calendula Herbal-Extract Toner cu petale de Gălbenele culese manual și extract de Gălbenele. Această loțiune tonică fără alcool a devenit un produs preferat de clienți la nivel mondial, fiind vândut 1 produs la fiecare 20 de secunde. Află mai multe despre acest ingredient și locul lui unic în patrimoniul nostru.


CE ESTE CALENDULA?

Având origine Mediteraneană, Calendula officinalis este denumirea științifică pentru Gălbenele, fiind o plantă des utilizată în produsele pe bază de plante și produsele pentru îngrijirea pielii. Se spune că înflorește în prima zi a fiecărei luni, numele având origine latină - “kalendae” care înseamnă “calendar mic” sau “prima zi a fiecărei luni ”*. Florile de Gălbenele sunt portocalii sau galbene, cu un miros proaspăt și intens. Gălbenelele au fost folosite de-a lungul secolelor în Medicina Tradițională Chineză și Medicina Ayurvedică.

SUNT GĂLBENELELE BENEFICE PENTRU PIELE?

Petalele și Extractul nostru de Gălbenele sunt testate științific pentru a asigura o aprovizionare continuă și de durată de substanțe active care reduc iritațiile. Fiecare petală de Gălbenele conține cinci compuși potențiali: Oleanic Acid, Lupeol, Quercetin, α și β Amyrin. Acești compuși eficace au fost studiați și s-a dovedit faptul că oferă protecție antioxidantă, calmează pielea și reduc efectele iritațiilor.

CARE SUNT BENEFICIILE GĂLBENELELOR?

Acești compuși eficace din Gălbenele ajută la calmarea și îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii. Prin reducerea efectelor iritațiilor, formulele noastre cu Extract și petale de Gălbenele, oferă pielii un aspect neted, radiant și proaspăt. În formulele noastre, acești compuși ajută totodată pielea să reziste primelor semne de îmbătrânire cum ar fi: apariția liniilor fine, piele lipsită de strălucire, textură și culoare neuniformă.

CARE SUNT CELE MAI ÎNTÂLNITE UTILIZĂRI ALE GĂLBENELELOR?

Pe lângă produsele de îngrijire a pielii cu Gălbenele, această plantă este comestibilă și este des folosită în preparate culinare și în ceai. Petalele de Gălbenele pot fi mixate în salate, infuzate pentru ceai sau folosite ca substitut pentru șofran. De asemenea, din aceste flori se poate extrage colorant galben folosit pentru colorarea țesăturilor sau a diferitelor alimente.

GĂLBENELELE ÎN ISTORIE

  • În Evul Mediu, gălbenelele erau folosite pentru colorarea brânzeturilor și a untului.
  • Pe durata Războiului Civil American și a Primului Război Mondial, petalele de gălbenele erau folosite pentru tratarea rănilor
  • În cultura Hindusă, gălbenelele sunt folosite pentru împodobirea statuilor și sunt frecvent folosite în mâncare și cosmetice
  • Gălbenelele au fost folosite de civilizațiile antice Aztece și Mayașe, iar acum sunt incluse în procesiunile pentru Ziua Morților din Mexic.

KIEHL’S ȘI GĂLBENELELE

După succesul și popularitatea loțiunii tonice Calendula Herbal Extract Toner, am decis să extindem gama de produse cu gălbenele în care am inclus: un gel de curățare, o mască de față hidratantă și o cremă-serum pe bază de apă. Fiecare dintre aceste produse are în compoziție Extractul nostru de Gălbenele concentrat. Conform tradiției noastre farmaceutice, mască de față și loțiunea tonică conțin petale de gălbenele culese manual.

PETALELE NOASTRE DE GĂLBENELE

Durează aproximativ 9-10 luni de când sunt plantate semințele de Gălbenele până când cresc, pentru ca apoi să fie culese manual și uscate. Recoltate din ianuarie până în martie, florile de Gălbenele sunt culese manual pentru a păstra intacte petalele delicate. De aici, petalele sunt sortate manual și uscate la soare, fără a se adăuga surse de căldură artificiale și fără a fi procesate în vreun fel. Petalele nefolosite și celelalte parți ale florii sunt apoi transformate în îngrășământ de către cultivator.

GĂLBENELELE ȘI FORMULELE NOASTRE

Atât loțiunea tonică cu Gălbenele, cât și masca de față au în compoziție petale întregi de gălbenele care contribuie la nuanța galben-aurie a formulei. Mixarea petalelor în loțiunea tonică oferă o intensificare în timp a culorii produsului, pe când în mască, culoarea se absoarbe mai rapid datorită unui proces mai lent de mixare. În formula cremei Calendula Water Cream, chimiștii Kiehl’s au căutat să dezvolte un proces de preparare care să scoată maximum de eficacitate din petalele de Gălbenele. Pentru această formulă, petalele de Gălbenele sunt opărite la o temperatură ridicată pentru a le permite să elibereze cantitatea maximă de compuși de calmare a pielii și compuși anti-iritații. Odată ce compușii au fost eliberați, aceste petale sunt mixate în formulă transformându-se în sute de petale micronizate – vizibile doar la microscop.

CALENDULA TONER ȘI INSTITUTUL SMITHSONIAN

Produsul nostru emblematic Calendula Herbal-Extract Toner este inclus în Colecția de Produse Cosmetice și de Îngrijire Personală** a Institutului Smithsonian. Ca partea a colecției permanente a Muzeului Național de Istorie Americană, această formulă clasică este recunoscută pentru moștenirea sa unică


RUTINA TA DE ÎNGRIJIRE A PIELII CU GĂLBENELE

Produsele noastre cu gălbenele sunt delicate cu pielea, dar eficiente, fiind potrivite pentru toate tipurile de ten. În mod particular, sunt recomandate persoanelor cu ten normal și gras, fiind suficient de blânde pentru a putea fi folosite și pe un ten sensibil. Clienții noștri spun că această rutină de îngrijire i-a ajutat să recapete echilibrul pielii, îmbunătățind aspectul pielii și zonele problematice.

CURĂȚARE

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Cu o aromă proaspătă și o formulă delicată care se transformă într-o spumă cremoasă, acest gel de curățare este o modalitate revitalizantă de a începe orice dimineață, sau de a îndepărta machiajul și impuritățile la finalul zilei. Îndepărtează delicat impuritățile și sebumul fără a exfolia pielea, fiind un produs potrivit pentru pielea sensibilă. Formula gel cremoasă se activează în contact cu apa și formează o spumă densă, lăsând pielea revigorată și revitalizată.

CUMPĂRĂ ACUM

TONIFIERE

Calendula Herbal-Extract Toner

Un produs iubit de clienții noștri. Această loțiune tonică este un produs iconic cu o formulă care calmează și împrospătează pielea. Calendula Herbal Toner este potrivită pentru persoanele cu un ten normal și gras. Formula din fiecare sticlă de 250 ml este infuzată pe lângă Extractul de Gălbenele cu Rădăcină de Brusture, Alantoină și aproximativ 93 de petale de Gălbenele. Fiind o loțiune tonică fără alcool, aceasta nu conține ingrediente sintetice care pot usca pielea. După curățare, aplică produsul pe o dischetă demachiantă și apoi pe piele cu mișcări delicate.

CUMPĂRĂ ACUM

HIDRATARE

Calendula Serum-Infused Water Cream

Infuzată cu serum concentrat de Gălbenele, Calendula Serum-Infused Water Cream este o cremă cu formulă lejeră, pe baza de apă. Având în formulă sute de petale de Gălbenele micronizate și cea mai mare concentrație de Extract de Gălbenele, această cremă hidratantă oferă pielii un boost de luminozitate, uniformizează aspectul tenului în timp ce reduce vizibil roșeața. După aplicare, formula se transformă într-o textură lejeră, eliberând serumul concentrat de Gălbenele direct în piele.

CUMPĂRĂ ACUM

APLICARE MASCĂ

Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask

Calendula Mask este un produs potrivit tuturor tipurilor de ten, având o textură lejeră, de gel, hidratează pielea lăsând-o netedă și delicată la atingere. Pe lângă Extractul de Gălbenele și Aloe Vera, formula este infuzată și cu Mușețel și Uleiuri esențiale de Lămâie. Un borcan de 100 ml este infuzat cu aproximativ 150 de petale de Gălbenele. Masca are și un efect calmant, anti-oboseală, fiind perfectă după o zi stresantă, după un zbor lung, sau pur și simplu ori de câte ori simți nevoia unei senzații de revigorare. Aplică produsul pe întreaga față, sau doar pe zonele uscate, unde simți nevoia de un plus de hidratare.

CUMPĂRĂ ACUM