BINE AȚI VENIT LA KIEHL’S

170

ACUM
ANI

ÎN CARTIERUL EAST VILLAGE DIN NEW YORK

Am început sub forma unei farmacii tradiționale

1851

Precursorul Farmaciei Kiehl, ,,Brunswick Apotheke”, își are originile în vecinătatea East Village, la intersecția dintre Third Avenue si Thirteenth Street, cunoscută ca Pear Tree Corner.

1894

Stagiarul John Kiehl achiziționează Brunswick Apotheke, și o redenumește Kiehl Pharmacy.

Musk Eau de
Toilette Spray

CUMPĂRĂ ACUM

1921

Irving Morse, stagiarul lui John Kiehl, cumpără legendara farmacie. Prințul Karl al Rusiei creează Love Oil, formula originală a actualului Kiehl’s Musk Oil.

1961

Aaron Morse preia afacerea de familie de la tatăl său, Irving Morse, și mai târziu, creează produse destinate bărbaților.

Descoperă Colecția pentru Bărbați

CUMPĂRĂ ACUM

1964

Lansarea Blue Astringent Cleanser, produsul favorit al lui Andy Warhol.

SFÂRȘITUL ANILOR ‘60

Petalele de gălbenele sunt introduse manual în fiecare recipient de Calendula Herbal Extract Alcohool-Free Toner. Acest proces se păstrează până în ziua de astăzi.

Calendula Herbal Extract Alcohol‑Free Toner

CUMPĂRĂ ACUM

1970

Familia Morse începe să ofere
eșantioane gratuite clienților săi.

1988

Kiehl’s sponsorizează Expediția pe Everest. Alpiniștii escaladează Vârful Everest bazându-se exclusiv pe produsele Kiehl’s, pe tot parcursul expediției.

Descoperiți Cadourile pentru Bărbați

CUMPĂRĂ ACUM

1997

Hand Care for a Cure, primul produs Kiehl’s dedicat unei cauze caritabile.

2004

Magazinul original găzduiește primul ,,Treadathalon Kiehl’s”, înregistrând un nou record Guiness pentru cea mai lungă distanță parcusă pe o bandă de alergare, în 24 de ore.

2005

Kiehl’s introduce Dermatologist Solutions, o colecție de produse care se adresează unor nevoi specifice ale tenului, precum semne de îmbătrânire, iritații, sensibilitate, acnee, pete pigmentare și refacerea texturii.

CUMPĂRĂ ACUM

2009

Este lansat programul
,,Reciclează și vei fi răsplătit”.

AFLĂ MAI MULTE

2010

Kiehls încheie un parteneriat cu Jeff Koons pentru lansarea unei colecții în ediție limitată din vânzarea căreia s-a susținut o campanie socială.

Kiehl’s introduce Midnight Recovery Concentrate.

CUMPĂRĂ ACUM

ASTĂZI

Let Us Change Your Skin

De la o piele ternă și pete pigmentare la linii fine și imperfecțiuni, formulele noastre eficace se adresează tipului tău unic de piele și nevoilor acesteia.

Programează o consultație privată cu unul din experții în îngrijirea pielii de la Kiehl’s și descoperă produsele potrivite pentru tine.