BINE AȚI VENIT LA KIEHL’S

Descoperiți formulele Kiehl’s

Pentru
o

PIELE
SĂNĂTOASĂ

FORMULE PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ CARE ACȚIONEAZĂ ZIUA & NOAPTEA

Din punct de vedere științific, formulele Kiehl’s pentru îngrijirea pielii sunt concepute pentru a respecta, a reface și a întări bariera pielii, oferind un aspect mai sănătos, mai radiant, vizibil reîntinerit.

REGENERAREA TINEREȚII

ROSA ARCTICA

Reîncarcă celulele. Redă tinerețea. Acest regenerator de tinerețe are la bază “Floarea Învierii”, o floare rară, culeasă manual în punctul de maximă înflorire, beneficiind astfel de toate proprietățile plantei.

CUMPĂRĂ ACUM

LIFTING, FERMITATE, SCULPTARE, NETEZIRE ȘI HIDRATARE

SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM

Formulă multi-corectoare cu Acid Jasmonic. Cu efect de lifting & fermitate, sculptează, netezește ridurile, oferind un aspect întinerit tenului.

CUMPĂRĂ ACUM

Riduri eliminate cu 12,5% Vitamina C

POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE

Noua formulă cu 10,5% Vitamina C Pură, 2% Vitamina Cg (cu protecție antioxidantă și proprietăți anti-aging) și Acid Hialuronic ameliorează rapid aspectul liniilor fine și al ridurilor, retexturizând pielea și oferind luminozitate.

CUMPĂRĂ ACUM

Hidratare legendară

ULTRA FACIAL CREAM

Formula hidratantă 24H, cu textură lejeră oferă confort, echilibru și hidratare continuă pielii pe tot parcursul zilei.

CUMPĂRĂ ACUM

THE DAILY DEFENSE

ULTRA LIGHT UV
DEFENSE SPF 50

Combate 90% din factorii ce cauzează îmbătrânirea pielii. Protecția solară Kiehl’s este primul pas din rutina zilnică de îngrijire, care previne îmbătrânirea prematură cauzată de efectele nocive ale razelor solare.

CUMPĂRĂ ACUM

ULEI CU EFECT DE REGENERARE

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Două picături. În fiecare noapte. Pentru un ten întinerit până dimineața. Formula lejeră regenerează și repară pielea pe timpul nopții, pentru un aspect mai neted și mai sănătos. Ajută pielea în procesul natural de apărare împotriva agresiunilor zilnice. Cu efect de umplere.

CUMPĂRĂ ACUM