Main content
Acasă > Servicii > Kiehl's Instant Skin Reader


Realizează/încarcă o fotografie și urmărește serviciul nostru care îți scanează pielea. Tehnologia noastră Expert identifică zonele asupra cărora trebuie să te concentrezi și îți recomandă o rutină de îngrijire a pielii personalizată.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

SCANEAZĂ PIELEA

Tehnologia noastră Instant Skin Reader îți scanează pielea pentru a identifica punctele forte și zonele ce pot fi îmbunătățite.

IDENTIFICĂ PREOCUPĂRILE

Analiza noastră dezvăluie prioritățile specifice pielii tale precum, liniile fine și ridurile, pielea ternă, porii dilatați, pierderea fermității, culoare neuniformă și particularitățile din zona ochilor.

DESCOPERĂ RUTINA
DE ÎNGRIJIRE

Primești instantant o recomandare bazată pe nevoile unice ale pielii tale pentru a obține o piele cu aspect mai sănătos și întinerit.

DESCOPERĂ INGREDIENTELE NOASTRE

Află mai multe despre ingredientele noastre unice cunoscute pentru eficiență sporită asupra pielii precum, Squalane-ul și Vitamina C.

EVALUAREA INTELIGENTĂ

Înțelege-ți pielea într-o clipă! Evaluarea noastră foto inteligentă utilizează tehnologia avansată, dezvoltată împreună cu dermatologi, plus câteva întrebări scurte pentru a identifica punctele forte ale pielii tale și preocupările pe care să le ai în vedere, precum:

  • Linii fine și riduri
  • Piele ternă
  • Pori vizibili
  • Acnee
  • Pierderea fermității
  • Culoare neuniformă
  • Preocupări ale zonei ochilor

Rezultatul: dezvăluirea principalelor priotități ale pielii tale.

VIZITEAZĂ-NE PENTRU SFATURI DESPRE ÎNGRIJIREA PIELII DE LA EXPERȚII KIEHL'S

Consultații personalizate în magazine

Consultațiile personalizate stau la baza expertizei noastre de îngrijire a pielii. La Kiehl’s, experții noștri în îngrijirea pielii sunt instruiți în principiile dermatologiei și a barierei de protecție a pielii pentru a te ajuta să iei decizia corectă cu privire la modul în care îți îngrijești pielii.

Te invităm să vizitezi magazinele Kiehl’s pentru a beneficia de o consultație gratuită, sfaturi personalizate și eșantioane pentru testarea produsele recomandate.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul