Alege o altă țară

Te rugăm să alegi țara din lista de mai jos Costurile de transport internațional se bazează pe produsele achiziționate, metoda de plată și destinație

Main content

SCHIMBĂ MODUL
ÎN CARE ÎȚI VEZI PIELEA

KIEHL'S INSTANT SKIN READER

Preocupările pielii tale pot apărea dintr-o varietate de factori ai stilului de viață. Factorii externi: soarele, poluarea și ingredientele produselor de îngrijire a pielii pot avea
efecte asupra sănătății pielii tale, la fel cum o pot face și factorii interni – stresul, deshidratarea și lipsa somnului.

Ești gata să înțelegi preocupările pielii tale într-o clipă?

Descoperă Evaluarea Foto Inteligentă. Pur și simplu îți faci un selfie, apoi răspunzi la câteva întrebări și primești instant
o analiză dezvoltată împreună cu medici dermatologi, personalizată pentru tine.

Pentru cele mai bune rezultate, folosește Kiehl’s Instant Skin Reader de pe telefonul mobil.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

EVALUAREA INTELIGENTĂ
A FOTOGRAFIEI TALE

Îți aducem abordarea noastră holistică în mod digital prin intermediul Kiehl’s Instant Skin Reader. Evaluarea noastră inteligentă a fotografiilor folosește o tehnologie avansată, dezvoltată împreună cu dermatologi, plus câteva întrebări scurte pentru a identifica punctele forte ale pielii tale și preocupările pe care să le ai în vedere, cum sunt:

  • Liniile fine & Ridurile
  • Pielea ternă
  • Porii dilatați
  • Pierderea fermității
  • Culoarea neuniformă
  • Preocupări ale zonei ochilor
Rezultatul: Preocupările pielii tale sunt dezvăluite.

Vizitează-ne pentru sfaturi despre
îngrijirea pielii de la Experții Kiehl's

Consultații personalizate în magazine

Consultațiile personalizate stau la baza expertizei noastre de îngrijire a pielii; în urma consultației îți vom recomanda o rutină de îngrijire pentru un ten cu aspect mai sănătos și mai tânăr. La Kiehl’s, Experții noștri în îngrijirea pielii sunt instruiți în principiile dermatologiei și a barierei de protecție a pielii pentru a te ajuta să iei decizia corectă cu privire la îngrijirea pielii.
Te invităm să vizitezi magazinele Kiehl’s pentru a beneficia de o consultație gratuită și pentru a primi sfaturi personalizate și eșantioane pentru a testa produsele recomandate.

Promisiunea noastră de confidențialitate: Pentru a accesa acest serviciu, trebuie să ai cel puțin 16 ani. Vom folosi datele tale personale pentru a-ți oferi rezultatele și recomandările afișate ca urmare a utilizării serviciului. Fotografiile nu vor fi stocate și vor fi șterse imediat după analiză.

Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul