Main content
Change the Way You See Your Skin

SCHIMBĂ MODUL
ÎN CARE ÎȚI VEZI PIELEA

KIEHL'S INSTANT SKIN READER

Preocupările pielii tale pot apărea dintr-o varietate de factori ai stilului de viață. Factorii externi: soarele, poluarea și ingredientele produselor de îngrijire a pielii pot avea
efecte asupra sănătății pielii tale, la fel cum o pot face și factorii interni – stresul, deshidratarea și lipsa somnului.

Ești gata să înțelegi preocupările pielii tale într-o clipă?

Descoperă Evaluarea Foto Inteligentă. Pur și simplu îți faci un selfie, apoi răspunzi la câteva întrebări și primești instant
o analiză dezvoltată împreună cu medici dermatologi, personalizată pentru tine.

Pentru cele mai bune rezultate, folosește Kiehl’s Instant Skin Reader de pe telefonul mobil.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

EVALUAREA INTELIGENTĂ
A FOTOGRAFIEI TALE

Îți aducem abordarea noastră holistică în mod digital prin intermediul Kiehl’s Instant Skin Reader. Evaluarea noastră inteligentă a fotografiilor folosește o tehnologie avansată, dezvoltată împreună cu dermatologi, plus câteva întrebări scurte pentru a identifica punctele forte ale pielii tale și preocupările pe care să le ai în vedere, cum sunt:
  • Liniile fine & Ridurile
  • Pielea ternă
  • Porii dilatați
  • Pierderea fermității
  • Culoarea neuniformă
  • Preocupări ale zonei ochilor
Rezultatul: Preocupările pielii tale sunt dezvăluite.

Vizitează-ne pentru sfaturi despre
îngrijirea pielii de la Experții Kiehl's

Consultații personalizate în magazine

Consultațiile personalizate stau la baza expertizei noastre de îngrijire a pielii; în urma consultației îți vom recomanda o rutină de îngrijire pentru un ten cu aspect mai sănătos și mai tânăr. La Kiehl’s, Experții noștri în îngrijirea pielii sunt instruiți în principiile dermatologiei și a barierei de protecție a pielii pentru a te ajuta să iei decizia corectă cu privire la îngrijirea pielii.
Te invităm să vizitezi magazinele Kiehl’s pentru a beneficia de o consultație gratuită și pentru a primi sfaturi personalizate și eșantioane pentru a testa produsele recomandate.

Promisiunea noastră de confidențialitate: Pentru a accesa acest serviciu, trebuie să ai cel puțin 16 ani. Vom folosi datele tale personale pentru a-ți oferi rezultatele și recomandările afișate ca urmare a utilizării serviciului. Fotografiile nu vor fi stocate și vor fi șterse imediat după analiză.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul