Se pare că nu ești în România

Te rugăm să alegi țara din lista de mai jos Costurile de transport internațional se bazează pe produsele achiziționate, metoda de plată și destinație

Main content

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă

Set cu cele mai eficiente produse Kiehl's pentru o rutina anti-îmbătrânire

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Set cu cele mai eficiente produse Kiehl's pentru o rutina anti-îmbătrânire

220 lei
Selectează gramaj
Încearcă în magazin! Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!

Despre produs

Bun venit în lumea Kiehl’s! Dezvăluie o piele cu aspect întinerit folosind formulele noastre eficiente anti-îmbătrânire. Acest set conține rutina completă pentru a-ți menține pielea fermă și netedă.

Ce beneficii are:

 • Conține două produse full-size și trei mini produse.
 • Este perfect pentru a fi păstrat sau oferit cadou.
 • Are un design realizat de artista Marylou Faure.

Ingrediente principale

Future Made Better

Dedicați misiunii familiei fondatoare, încercăm să îmbunătațim calitatea vieții comunităților unde activăm, reducând impactul de mediu, concepând formule în mod responsabil și susținând cauze de caritate. Această formulă este făcută cu:
Formulare Responsabilă
Angajament pentru Reciclare

Mod de utilizare

 • TONIFICĂ cu loțiunea tonică Calendula Herbal-Extract Toner. După curățarea pielii, umezește o dischetă demachiantă cu această loțiune tonică fără alcool cu petale de gălbenele. Aplică loțiunea tonică pe piele, prin tapotare, evitând zona ochilor. Aplică dimineața și seara.  
 • REÎNNOIRE CELULARĂ cu serumul nostru cu retinol Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Aplică serumul cu retinol pe tenul curat, evitând zona ochilor. Poate fi folosit în rutina de dimineață sau în cea de seară. 
 • ESTOMPEAZĂ PETELE PIGMENTARE cu serumul nostru pentru claritatea pielii Clearly Corrective Dark Spot Solution. Aplică dimineața și seara, înainte de crema hidratantă. Se poate folosi doar pe petele pigmentare, sau pe întreaga față. De asemenea, se poate aplica pentru a estompa petele pigmentare de pe mâini, gât sau piept. Aplică întotdeauna și o cremă cu factor de protecție. 
 • TRATEAZĂ ZONA OCHILOR cu serumul de ochi pentru estomparea cearcănelor Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Aplică cu vârful degetelor în zona de sub ochi, de-a lungul osului orbital. Poate fi aplicat dimineața și seara. Evită contactul direct cu ochii. În cazul contactului, clătește cu apă din abundență.
 • HIDRATEAZĂ PIELEA cu crema noastră multi-corectoare Super Multi-Corrective Cream. Aplică într-un start uniform pe toata fața, pe pielea curată. Poate fi folosită atât în rutina de dimineață, cât și în cea de seară. 

  Când se folosesc produsele

  Zilnic

  Completează-ți rutina zilnică de îngrijire a pielii cu aceste formule esențiale anti-îmbătrânire și bucură-te de o piele cu aspect întinerit.

Setul conține:

 • Super Multi-Corrective Cream 7 ml
 • Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum 10 ml
 • Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum 3 ml
 • Clearly Corrective Dark Spot Solution 15
 • Calendula Herbal-Extract Toner 75 ml

 

Despre Artist

About Marylou Faure
Noi, la Kiehl's, suntem pasionați de artă și susținem întotdeauna comunitatea creativă. Ca în fiecare an, colaborăm cu diferiți artiști pentru a crea ilustrații unice și spectaculoase pentru Colecția de Crăciun și Advent Calendarul nostru. Anul acesta, suntem parteneri cu ilustratoarea și artista de origine Franceză Marylou Faure, care este specializată în desenul personajelor. Ilustrațiile ei pline de viață conferă o atitudine jucăușă Colecției noastre de Crăciun, creând o adevărată sărbătoare. Oriunde vei alege să le expui, Calendarul Advent și Colecția de Crăciun din acest an vor atrage cu siguranță atenția tuturor.
About Marylou Faure

O Lume Feerică a Cadourilor

About Marylou Faure
Sărbătorind 170 de ani de Kiehl’s, ambalajele în ediție limitată create alături de artistul Marylou Faure transformă NYC într-o lume feerică, plină de personaje diverse, unice. Sărbătorește alături de noi sezonul cadourilor și împarte-le cu prietenii, familia și toți cei dragi ție.

 

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul