Se pare că nu ești în România

Te rugăm să alegi țara din lista de mai jos Costurile de transport internațional se bazează pe produsele achiziționate, metoda de plată și destinație

Main content

Merry Masking

Toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă

Set de trei măști de față pentru hidratare, luminozitate și minimizarea porilor

Merry Masking

Merry Masking

Set de trei măști de față pentru hidratare, luminozitate și minimizarea porilor

245 lei
Selectează gramaj
Încearcă în magazin! Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!

Despre produs

Încearcă trei dintre cele mai iubite măști de față Kiehl's: pentru hrânirea pielii, luminozitate și minimizarea porilor.

Ce beneficii are:

 • Conține 3 produse în format travel size.
 • Este perfect pentru a fi păstrat sau oferit cadou.
 • Are un design realizat de artista Marylou Faure.

Ingrediente principale

Future Made Better

Dedicați misiunii familiei fondatoare, încercăm să îmbunătațim calitatea vieții comunităților unde activăm, reducând impactul de mediu, concepând formule în mod responsabil și susținând cauze de caritate. Această formulă este făcută cu:
Formulare Responsabilă
Angajament pentru Reciclare

Setul conține:

 • Avocado Nourishing Hydration Mask 25 g
 • Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask 28 ml
 • Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 28 ml

 

Mod de utilizare

 • HIDRATEAZĂ pielea cu masca noastră with our Avocado Nourishing Hydration Mask. Aplică o cantitate generoasă de mască de față hrănitoare și hidratantă cu avocado în palme. Încălzește ușor masca în palme până se simte fină și cremoasă. Aplică în strat gros, vizibil, pe față curată. Lasă masca să acționeze timp de 15 minute. Clătește cu apă caldă și masează delicat, cu mișcări circulare.
 • OFERĂ LUMINOZITATE cu masca energizantă Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask. Aplică un strat vizibil de produs pe pielea curată. Lasă masca să se usuce timp de 10 minute. Clătește cu apă caldă și masează ușor produsul pe piele, cu mișcări circulare, permițând astfel semințelor de merișor să exfolieze pielea.
 • MINIMIZEAZĂ PORII cu masca detoxifiantă cu argilă albă Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque. Aplică masca într-un strat subțire, pe pielea umedă și curată, evitând zona ochilor. Lasă masca să se usuce pe ten, timp de aproximativ 10 minute. După ce s-a uscat, îndepărtează masca utilizând apă călduță sau un prosop cald, umezit.
 • Când se folosesc produsele

  Zilnic

  Completează-ți rutina zilnică de îngrijire a pielii cu aceste măști, în funcție de nevoile pielii tale.

   

Despre Artist

About Marylou Faure
Noi, la Kiehl's, suntem pasionați de artă și susținem întotdeauna comunitatea creativă. Ca în fiecare an, colaborăm cu diferiți artiști pentru a crea ilustrații unice și spectaculoase pentru Colecția de Crăciun și Advent Calendarul nostru. Anul acesta, suntem parteneri cu ilustratoarea și artista de origine Franceză Marylou Faure, care este specializată în desenul personajelor. Ilustrațiile ei pline de viață conferă o atitudine jucăușă Colecției noastre de Crăciun, creând o adevărată sărbătoare. Oriunde vei alege să le expui, Calendarul Advent și Colecția de Crăciun din acest an vor atrage cu siguranță atenția tuturor.
About Marylou Faure

O Lume Feerică a Cadourilor

About Marylou Faure
Sărbătorind 170 de ani de Kiehl’s, ambalajele în ediție limitată create alături de artistul Marylou Faure transformă NYC într-o lume feerică, plină de personaje diverse, unice. Sărbătorește alături de noi sezonul cadourilor și împarte-le cu prietenii, familia și toți cei dragi ție.

 

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul