Main content

KIEHL'S MISSION RENEWAL

Ne-am angajat să oferim o piele cu aspect sănătos și o lume mai bună. Deși scopul nostru nu s-a schimbat niciodată, provocările cu care se confruntă companiile și societatea ne impun să regândim fiecare aspect al activității noastre, pentru a ajuta la menținerea resurselor și materialelor
utilizate mai mult timp.

PROGRESUL MISIUNII NOASTRE

Kiehl's a fost înființat în 1851 pentru a rezista în timp și împreună ne străduim să obținem o planetă sănătoasă pentru următoarele generații.
Am conturat calea pe care vrem să o urmăm pentru a putea atinge obiectivele setate până în anul 2030.

RESURSE REGENERABILE

Ne propunem ca 100% din produsele noastre să fie formulate din abundență cu ingrediente provenite din surse regenerabile, folosind procese de aprovizionare și fabricație care ajută la conservarea resurselor și la minimizarea deșeurilor, pentru a ne asigura că resursele naturale principale sunt regenerabile, sănătoase și înfloritoare.

REDUCEREA DEȘEURILOR

Scopul nostru este să lăsăm în urmă plasticul de unică folosință, ambalând 100% din formulele noastre în sticle sau borcane reutilizabile, reîncărcabile sau realizate din materiale reciclate, facilitând în același timp clienților, eliminarea a peste 15 milioane de ambalaje.

SUSȚINEREA COMUNITĂȚII

Am știut întotdeauna că lucrurile mari au un început mic! Inspirăm comunitatea noastră globală să ia măsuri prin încurajarea și promovarea sustenabilității, oferind educație axată pe durabilitate.

CE ESTE "CIRCULARITATEA"?

Astăzi, frecvent, modul în care se realizeaza produsele este liniar. Sunt adunate materiale și resurse, se creeza produse și apoi acestea ajung deseuri.

Într-o economie circulară, imităm modalitatea naturii de a face lucrurile, concentrându-ne asupra modului în care folosim resursele și fabricăm produsele și deținem un plan pentru materialele și ambalajele utilizate care să ajute la limitarea creării deșeurilor.

CE REPRIZINTĂ ASTA
PENTRU KIEHL'S?

La Kiehl's, circularitatea înseamnă că ne aprovizionăm cu ingrediente regenerabile din abundență, pe care le formulăm cu ajutorul chimiei ecologice, folosim materiale reciclabile și post-reciclate pentru ambalajele produselor și în magazinele noastre și ne alimentăm producția cu energie regenerabilă și sursă de apă închisă. De asemenea, evoluăm prin introducerea produselor reîncărcabile și ambalaje realizate cu un mimim de materiale, și bineînțeles, reciclăm ambalajele goale pentru a fi topite în materialele viitoare.

Deși misiunea noastră este departe de a fi realizată, descoperim noi modalități prin care ne putem îmbunătăți în fiecare zi și rămânem angajați șă închidem cercul pentru sănătatea planetei noastre.

DESCOPERĂ PRODUSELE NOASTRE

Selecția noastră de produse sustenabile


Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul