Se pare că nu ești în România

Te rugăm să alegi țara din lista de mai jos Costurile de transport internațional se bazează pe produsele achiziționate, metoda de plată și destinație

Main content

Nighttime Hydration Essentials

Toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă

Set cu trei produse de îngrijire a pielii pe timpul nopții pentru față, ochi și corp

Nighttime Hydration Essentials

Nighttime Hydration Essentials

Set cu trei produse de îngrijire a pielii pe timpul nopții pentru față, ochi și corp

385 lei
Selectează gramaj
Încearcă în magazin! Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!

Despre produs

Hrănește-ți pielea peste noapte cu trei produse produse esențiale: uleiul nostru facial regenerat Midnight Recovery Concentrate, crema de ochi hidratantă cu Avocado și loțiunea de corp Creme de Corps.

Ce beneficii are:

  • Conține trei produse full-size.
  • Este perfect pentru a fi păstrat sau oferit cadou.
  • Are un design realizat de artista Marylou Faure.

Ingrediente principale

Future Made Better

Dedicați misiunii familiei fondatoare, încercăm să îmbunătațim calitatea vieții comunităților unde activăm, reducând impactul de mediu, concepând formule în mod responsabil și susținând cauze de caritate. Această formulă este făcută cu:
Formulare Responsabilă
Angajament pentru Reciclare
How To Apply

Mod de utilizare

How To Apply
  • REGENEREAZĂ PIELEA pe timpul nopții cu uleiul facial Midnight Recovery Concentrate. Aplică 2-3 picături de ulei hidratant în palme și încălzește-l ușor. Pentru a distribui uniform acest ulei pentru ten, se recomandă presarea delicată cu vârful degetelor pe pielea din zona pomeților, a frunții și a bărbiei, urmată de un masaj gentil. Poate fi folosit individual sau înainte de o cremă hidratantă.
  • HRĂNEȘTE ZONA OCHILOR cu crema de ochi Creamy Eye Treatment with Avocado. Aplică cu vârful degetelor crema hidratantă de-a lungul osului orbital. Evită să tragi de piele în timp ce întinzi crema de ochi. Poate fi aplicată dimineața și seara.
  • HIDRATEAZĂ PIELEA de pe corp cu loțiunea noastră iconică Creme de Corps. Masează ușor crema de corp pentru piele uscată direct pe piele. O poți folosi după baie sau duș sau oricând este necesar.
 

Setul conține:

  • Midnight Recovery Concentrate 50 ml
  • Creamy Eye Treatment with Avocado 28 ml
  • Creme de Corps 125 ml

 

Despre Artist

About Marylou Faure
Noi, la Kiehl's, suntem pasionați de artă și susținem întotdeauna comunitatea creativă. Ca în fiecare an, colaborăm cu diferiți artiști pentru a crea ilustrații unice și spectaculoase pentru Colecția de Crăciun și Advent Calendarul nostru. Anul acesta, suntem parteneri cu ilustratoarea și artista de origine Franceză Marylou Faure, care este specializată în desenul personajelor. Ilustrațiile ei pline de viață conferă o atitudine jucăușă Colecției noastre de Crăciun, creând o adevărată sărbătoare. Oriunde vei alege să le expui, Calendarul Advent și Colecția de Crăciun din acest an vor atrage cu siguranță atenția tuturor.
About Marylou Faure

O Lume Feerică a Cadourilor

About Marylou Faure
Sărbătorind 170 de ani de Kiehl’s, ambalajele în ediție limitată create alături de artistul Marylou Faure transformă NYC într-o lume feerică, plină de personaje diverse, unice. Sărbătorește alături de noi sezonul cadourilor și împarte-le cu prietenii, familia și toți cei dragi ție.

 

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul