Despre produsele Kiehl's

Formulele unice Kiehl’s sunt create din cele mai fine ingrediente de origine naturală. Produsele noastre sunt rezultatul unei bogate și îndelungate tradiții științifice în cosmetică, farmacologie, botanică și cercetare medicală, aprofundate de-a lungul generațiilor. Oriunde în lume, ne luăm angajamentul de a oferi clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate și servicii personalizate. Mai jos veți afla mai multe despre regulile noastre stricte de calitate.

1. ANGAJAMENTUL PENTRU SIGURANȚA PRODUSELOR

Brandul Kiehl’s se angajează să respecte cele mai înalte standarde de siguranță pentru toate produsele create și vândute de acesta. Urmăm cele mai stricte standarde de siguranță a produselor, astfel încât clienții noștri să poată cumpăra și utiliza produsele noastre cosmetice cu toată încrederea. Mai mult de atât, Kiehl's respectă în totalitate reglementările în vigoare privind produsele cosmetice și standardele de siguranță în toate țările în care se găsesc produsele noastre. Fiecare ingredient utilizat în produsele noastre a fost riguros verificat și examinat de echipa noastră internă de siguranță, compusă din toxicologi, clinicieni, farmaciști și medici. Pentru informații suplimentare privind siguranța produselor cosmetice, contactați www.cosmeticsinfo.org.

2. INGREDIENTE

Pentru mai bine de 160 de ani, am propus clienților noștri formule eficiente pentru îngrijirea pielii și a părului, folosind cele mai avansate tehnologii și încorporând ingrediente naturale într-o concentrație ridicată. Vă recomandăm să citiți etichetele produselor și descrierilor noastre prezente pe www.kiehls.ro.

3. PRODUSELE POTRIVITE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Când vizitați un magazin Kiehl’s, așteptați-vă atât la o consultație personalizată, cât și la recomandări de produse potrivite pentru dumneavoatră. De asemenea, pentru a vă ajuta să găsiți rutina de îngrijire potrivită pentru piele sau corp, vă încurajăm să încercați eșantioanele produselor noastre. Acestea se oferă la fiecare achiziție online (maximum 5 eșantioane la alegere), cât și în magazinele fizice.

4. SFATURI DE UTILIZARE A PRODUSELOR

Păstrarea corectă.

Produsele nu trebuie expuse la temperaturi înalte, la temperaturi scăzute sau la temperaturi schimbătoare. Ele trebuie ținute la distanță de lumina directă a soarelui, într-un loc uscat și răcoros. Băile, de exemplul, nu sunt ideale pentru depozitarea cosmeticelor, din cauza modificărilor frecvente de temperatură și de umiditate.

Folosirea.

În cazul produselor în recipiente de sticlă, vă recomandăm să folosiți aplicatoare de plastic sterile de unică folosință. Astfel, preveniți riscul de contaminare a produsului. După fiecare folosire, asigurați-vă că recipientul este complet închis.

Notă privind variabilitatea produselor.

În formulele noastre unice folosim numai ingrediente naturale. Din acest motiv, culoarea și consistența fiecărui lot nou de produse cosmetice poate varia. Aceste schimbări naturale nu afectează în niciun fel calitatea sau eficacitatea produsului.