Livrări și Retururi

Obiectivul nostru este ca procesul de efectuare a comenzilor online să fie simplu și rapid. Descoperiți mai jos informații despre politicile și procedurile noastre de livrare și despre garanția Kiehl's Since 1851, creată pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna mulțumit de achizițiile dvs.

Metode de livrare și costuri

Comenzile sunt livrate în termen de 3-4 zile lucrătoare* prin curier, doar pe teritoriul României. Costul de livrare va fi afișat pe site în pagina de Finalizare Comandă.

*Produsele sunt livrate de către L’Oreal Cehia, astfel că pot exista întârzieri la livrare în perioada sărbătorilor menționate aici

TIPUL DE LIVRARE COST PER COMANDĂ
STANDARD 15 lei

Statusul comenzii

Pentru fiecare comandă efectuată pe Kiehls.ro, veți primi un mail de confirmare cu sumarul comenzii dumneavoastră. De asemenea, în momentul în care coletul este preluat de curieri, veți primi un email și cu statusul comenzii și link-ul de urmărire comandă pe care îl puteți folosi pe site-ul companiei de curierat https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking

Modificarea comenzii

Comenzile efectuate pe site nu pot fi modificate.

Raportarea problemelor privind comanda

Vă rugăm să contactați Departamentul de Relații cu Clienții pentru orice problemă legată de comandă. Dacă în comanda dvs. lipsește un produs sau dacă ambalajul produsului este deteriorat - contactați-ne cât mai curând posibil. Puteți face acest lucru de luni până vineri între orele 9:00-18:00 sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul Kiehls.ro

Retururi și rambursări

Dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre, le puteți returna în termen de 30 de zile de la primirea comenzii, urmând pașii de mai jos.
a. Completați formularul de retur disponibil aici
b. Trimiteți formularul pe mail la contact@kiehls.ro, menționând motivul returnării produselor
Rambursarea banilor are loc în 14 zile de la primirea formularului de retur completat cu datele dumneavoastră. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la 021 200 52 62, luni – vineri, orele 9:00 – 18:00.

Livrarea internațională

Livrăm comenzi doar pe teritoriul României.

Garanția Kiehl's since 1851

Principala noastră responsabilitate este calitatea superioară a serviciilor oferite clienților. De aceea, specialiștii Kiehl’s în îngrijirea pielii vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în selectarea corectă a produselor de îngrijire.