COMENZI ONLINE

Pentru a vă ajuta în procesul de comandare pe Kiehls.ro, vă oferim mai jos toate sfaturile importante.

Taxe aplicabile

Toate prețurile produselor prezentate pe site-ul Kiehls.ro sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. aplicabil la data efectuării comenzii.

Limitarea numărului de produse achiziționate

Produsele comandate de pe Kiehls.ro nu pot fi destinate revânzării. Astfel, puteți achiziționa maximum 6 bucăți din același tip de produs într-o singură comandă, iar suma maximă a unei comenzi nu poate depăși 9000 de lei.

Modalități de plată

Pe site-ul Kiehls.ro aveți posibilitatea de a efectua plata prin intermediul unui card de debit sau de credit (Visa, MasterCard, Maestro) sau Plata la livrare, în momentul in care curierul va livrează comanda. Procesatorul de plăți cu cardul al Kiehls.ro este PayU Polonia S.A.

Urmărirea comenzii

Când plasați o comandă pe site, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii ce atestă înregistrarea acesteia. Odată ce comanda a fost pregătită și expediată, veți primi un email cu factura comenzii. Imediat ce comanda a fost preluată de firma de curierat, veți primi un email & SMS cu detaliile și statusul comenzii.

Coduri de reducere

Dacă doriți să utilizați un cod de reducere, introduceți-l în câmpul corespunzător afisat in coșul de cumpărături. Rețineți că acest cod trebuie confirmat de fiecare dată, făcând click pe butonul ”Aplica”. Un utilizator poate folosi codul de reducere o singură dată in efectuarea unei comenzi.

Istoricul comenzilor

Veți obține acces la istoricul comenzilor dumneavoastră prin crearea unui cont de client pe Kiehls.ro. Puteți face acest lucru când plasați o comandă sau vă puteți înregistra în orice moment doriți. Care sunt principalele avantaje ale unui cont pe site-ul Kiehls.ro? Accesul rapid la informații despre comenzile dumneavoastră, posibilitatea de a aloca adresele de livrare pentru a comanda rapid și multe alte surprize cu ocazia zilei de naștere.