Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum - Serum antirid cu Retinol

Toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă

Serum antirid cu Retinol, Peptide și Ceramide ce reduce vizibil ridurile, oferă fermitate și face ca textura pielii să fie mai fină cu un disconfort minim.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum - Serum antirid cu Retinol

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum - Serum antirid cu Retinol

Serum antirid cu Retinol, Peptide și Ceramide ce reduce vizibil ridurile, oferă fermitate și face ca textura pielii să fie mai fină cu un disconfort minim.

Preț inițial Preț nou 440 lei (880 lei / 100 ml)
PDP Find A Store Section
Încearcă în magazin! Beneficiază de o consultație gratuită cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Beneficiază de o consultație gratuită cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!
PDP Sections Accordion

Serumul nostru eficient antirid cu Retinol oferă o reînnoire celulară vizibilă într-o micro-doză zilnică. Formulat cu precizie, serumul nostru anti-îmbătrânire cu Retinol, în așteptare a brevetului, folosește o doză zilnică puternică de Retinol Pur pentru a reduce vizibil ridurile, pentru a netezi textura pielii și pentru a oferi fermitate, cu un disconfort minim.* Serumul nostru micro-dozat cu Retinol Pur, Peptide și Ceramide ajută la reînnoirea celulară, consolidând în același timp bariera de protecție a pielii pentru a permite Retinolului să aibă un efect optim și să reînnoiască vizibil pielea pentru un aspect întinerit.

*Minimizează roșeața vizibilă, uscăciunea și descuamarea.

Before And After Retinol

Înainte și După

Before and after
Serumul nostru cu Retinol, cu o formulă blândă cu pielea, reduce vizibil ridurile, oferă fermitate și face ca textura pielii să fie mai fină cu un disconfort minim*:

 

100% au observat reducerea ridurilor**

90% au observat îmbunătățirea fermității pielii**

94% sunt de acord că textura pielii se simte mai fină***

 

**Minimizează roșeața vizibilă, uscăciunea și descuamarea.

**Test clinic, 12 săptămâni.

***Test de consumator, 12 săptămâni.

Before And After Retinol Discomfort

Fără disconfort cauzat de Retinol

Calibrat în mod expert într-o doză zilnică perfectă, serumul nostru cu Retinol are o formulă delicată pentru piele, oferind rezultate vizibile cu semne de disconfort ca roșeață, uscăciune sau descumare minime.

 

*I90% sunt de acord că pielea se simte confortabilă, chiar și persoanele care au folosit Retinol pentru prima dată* *Studiu de consumator, 12 săptămâni

Did You Know
Did You Know?

Știai că?

Did You Know?
Retinolul Pur este un ingredient eficient pentru îngrijirea pielii, anti-îmbătrânire, care ajută pielea să creeze și să aducă la suprafață mai multe celule noi. Făcând acest lucru, Retinolul Pur ajută la reînnoirea vizibilă a pielii pentru un aspect sănătos, oferind în același timp beneficii anti-îmbătrânire, inclusiv netezirea vizibilă și întărirea pielii. De aceea este considerat un ingredient cheie anti-îmbătrânire pentru dermatologi și experți în îngrijirea pielii!
Did You Know formulated for efficacy

Formulat precis pentru eficacitate

Serumul nostru antirid în așteptare a brevetului a fost formulat precis cu o fuziune de Retinol Pur, Peptide și Ceramide pentru a oferi rezultate vizibile, reducând în același timp disconfortul pielii.* Retinolul Pur funcționează sinergic cu Peptidele și Ceramidele din formula noastră pentru a accelera constant reînnoirea celulară în timp ce întărește bariera pielii, pentru a optimiza efectele Retinolului, astfel încât pielea să fie gata să primească aceste beneficii.

*Minimizează roșeața vizibilă, uscăciunea și descuamarea.

Did You Know Micro dose

Înaintarea la o micro-doză pentru rezultate vizibile anti-îmbătrânire

Formularea noastră cu o doză zilnică puternică de Retinol Pur se integrează cu ușurință în rutinele de îngrijire a pielii pentru a oferi rezultate vizibile anti-îmbătrânire cu efecte secundare disconfortante minime.* 90% dintre utilizatori sunt de acord ** că pielea se simte confortabilă pe tot parcursul utilizării!

*Într-un studiu de 12 săptămâni. Minimizează roșeața vizibilă, uscăciunea și descuamarea.

** Studiu de consumator, 135 de persoane, 12 săptămâni de utilizare.

PDP Routine Section

Completează-ți rutina

Descoperă formule eficiente pentru a-ți completa rutina de îngrijire a pielii.
PDP Reviews

Recenziile clienților

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie o recenzie
Momentan nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

PDP Slot 1 Section
SEO Banner Category retinol PDP
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul