Faceți click pentru a mări

Ultra Light Daily Defense SPF 50

O loțiune pentru rutina zilnică oil free, cu protecție UV și textură lejeră

RATINGUL PRODUSULUI

Ultra Light Daily Defense SPF 50

O loțiune pentru rutina zilnică oil free, cu protecție UV și textură lejeră

RATINGUL PRODUSULUI
Detalii produs
"Formula noastră pt uz zilnic, ultra-lejeră, hidratează intens pielea și are o concentrație mare de filtre solare Mexory SX și Mexoryl XI pentru a oferi pielii un spectru larg de protecție solară eficientă UVA și UVB. Această loțiune hidratantă, oil-free, ajută la protejarea pielii împotriva apariției petelor negre și a ridurilor. Potrivită pentru pielea sensibilă.

Căutați o cremă de protecție solară pentru față pe bază de minerale 100%? Atunci încercați Ultra Light UV Defense Mineral Sunscreen. Este o formulă lejeră și delicată, potrivită pentru pielea sensibilă. Fără parfum și parabeni. În plus este colorată, astfel că puteți uita de machiaj!


Știați că multe dintre cremele noastre de față sunt disponibile în varianta cu SPF? NOUA noastră cremă Ultra Facial Cream SPF 30 oferă hidratare 24 de ore, precum și protecție solară UVA și UVB cu spectru larg. Dacă sunteți în căutarea unui produs mai lejer, atunci încercați Ultra Facial Moisturiser SPF 30.


Sunt disponibile și cremele noastre anti-îmbătrânire Super Multi Corrective SPF30, o cremă hidratantă anti-îmbătrânire multifuncțională, cu efect de lifting, netezire, sculptare, hidratare și retexturizare a pielii. Powerful Wrinkle Reducing Cream SPF 30 (uneori denumită de către sponsorii noștri “crema de cupru”) reduce, de asemenea, aspectul ridurilor, netezind textura pielii și reducând diametrul porilor.

"
  • SELECTEAZĂ gramaj

Total: N/A