Se pare că nu ești în România

Te rugăm să alegi țara din lista de mai jos Costurile de transport internațional se bazează pe produsele achiziționate, metoda de plată și destinație

Main content

Welcome Kit for Skincare Beginners

Toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă

Set cu cele mai populare produse Kiehl's de îngrijire a pielii

Welcome Kit for Skincare Beginners

Welcome Kit for Skincare Beginners

Set cu cele mai populare produse Kiehl's de îngrijire a pielii

198 lei
Selectează gramaj
Încearcă în magazin! Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Programează o consultație cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!

Despre produs

Bun venit în lumea Kiehl’s! Încearcă formulele preferate de clienți din acest set care conține tot ce ai nevoie pentru o rutină completă de îngrijire a pielii.

Ce beneficii are:

 • Conține două produse full-size și trei mini produse.
 • Este perfect pentru a fi păstrat sau oferit cadou.
 • Are un design realizat de artista Marylou Faure.

Ingrediente principale

Future Made Better

Dedicați misiunii familiei fondatoare, încercăm să îmbunătațim calitatea vieții comunităților unde activăm, reducând impactul de mediu, concepând formule în mod responsabil și susținând cauze de caritate. Această formulă este făcută cu:
Formulare Responsabilă
Angajament pentru Reciclare

Mod de utilizare

 • CURĂȚĂ tenul cu gelul nostru de curățare Ultra Facial Cleanser. Aplică o cantitate mică de produs pe vârful degetelor. Masează delicat cu mișcări circulare ascendente, evitând zona ochilor. Clătește fața cu apă din abundență pentru a înlătura excesul de produs. 
 • TONIFICĂ cu loțiunea tonică Calendula Herbal-Extract Toner. După curățarea pielii, umezește o dischetă demachiantă cu această loțiune tonică fără alcool cu petale de gălbenele. Aplică loțiunea tonică pe piele, prin tapotare, evitând zona ochilor. Aplică dimineața și seara. 
 • HIDRATEAZĂ pielea cu crema de față Ultra Facial Cream. Aplică o cantitate mică pe pielea curată.
 • HIDRATEAZĂ ZONA OCHILOR cu crema de ochi Creamy Eye Treatment with Avocado. Aplică cu vârful degetelor crema hidratantă de-a lungul osului orbital. Evită să tragi de piele în timp ce întinzi crema de ochi. Poate fi aplicată dimineața și seara.
 • REGENEREAZĂ PIELEA PE TIMPUL NOPȚII cu uleiul nostru facial Midnight Recovery Concentrate. Aplică 2-3 picături de ulei hidratant în palme și încălzește-l ușor. Pentru a distribui uniform produsul pe ten, presează delicat cu vârful degetelor pe zona pomeților, a frunții și a bărbiei. Poate fi folosit individual sau înainte de o cremă hidratantă.

  Când se folosesc produsele

  Zilnic

  Completează-ți rutina zilnică de îngrijire a pielii cu aceste formule preferate de clienții Kiehl's.

Setul conține:

 • Full-Size Ultra Facial Cream 28 ml
 • Mini produs Calendula Herbal-Extract Toner 40 ml
 • Mini produs Creamy Eye Treatment with Avocado 7 ml
 • Full-Size Midnight Recovery Concentrate 15 ml
 • Mini produs Ultra Facial Cleanser 30 ml

Despre Artist

About Marylou Faure
Noi, la Kiehl's, suntem pasionați de artă și susținem întotdeauna comunitatea creativă. Ca în fiecare an, colaborăm cu diferiți artiști pentru a crea ilustrații unice și spectaculoase pentru Colecția de Crăciun și Advent Calendarul nostru. Anul acesta, suntem parteneri cu ilustratoarea și artista de origine Franceză Marylou Faure, care este specializată în desenul personajelor. Ilustrațiile ei pline de viață conferă o atitudine jucăușă Colecției noastre de Crăciun, creând o adevărată sărbătoare. Oriunde vei alege să le expui, Calendarul Advent și Colecția de Crăciun din acest an vor atrage cu siguranță atenția tuturor.
About Marylou Faure

O Lume Feerică a Cadourilor

About Marylou Faure
Sărbătorind 170 de ani de Kiehl’s, ambalajele în ediție limitată create alături de artistul Marylou Faure transformă NYC într-o lume feerică, plină de personaje diverse, unice. Sărbătorește alături de noi sezonul cadourilor și împarte-le cu prietenii, familia și toți cei dragi ție.

 

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul