Main content

PRODUSE DE CURĂŢARE PENTRU BĂRBAŢI

Curăţă pielea de impurități, sebum şi protejeaz-o împotriva poluării cu loţiunile de curăţare şi exfoliante pentru bărbaţi.


Curățare

Curățare

Se afișează 4 produse
Se afișează 4 produse
Facial Fuel Energizing Face Wash - Gel de curățare energizant pentru bărbați

Facial Fuel Energizing Face Wash - Gel de curățare energizant pentru bărbați

Gel de curățare energizant pentru față destinat bărbaților

Preț inițial Preț nou 130 lei
Oil Eliminator Deep Cleansing Exfoliating Face Wash - Gel de curățare pentru bărbați pentru ten gras

Oil Eliminator Deep Cleansing Exfoliating Face Wash - Gel de curățare pentru bărbați pentru ten gras

Gel de curățare exfoliant pentru ten, destinat bărbaților

Preț inițial Preț nou 48 lei
Facial Fuel Energizing Scrub - Exfoliant energizant pentru bărbați

Facial Fuel Energizing Scrub - Exfoliant energizant pentru bărbați

Scrub de față pentru bărbați, exfoliază și netezește pielea

Preț inițial Preț nou 130 lei
Un singur gramaj disponibil
100 ml
Body Fuel Wash

Body Fuel Wash

Gel de curățare revigorant all-in-one, dedicat bărbaților, pentru păr, față și corp

Preț inițial Preț nou 340 lei

Cum alegi un produs de curăţare a feţei pentru bărbaţi?

Când cauţi un produs de curățare pentru faţă, alege o formulă potrivită tipului tău de piele care poate curăța eficient fără a o usca. Pielea bărbaților este de fapt mai groasă, are pori mai mari și produce de patru ori mai mult sebum decât pielea femeilor, astfel ar fi mai potrivit un scrub pentru faţă sau un produs de curățare pentru tenul gras.i Află mai multe despre tipul tău de piele pentru a descoperi care formule sunt cele mai potrivite pentru tine.
i “It’s a Guy Thing: Cosmetic Procedures Surge Among Men.” American Academy of Dermatology. (2013)

Cât de des trebuie să îţi cureţi faţa?

Curăță pielea de două ori pe zi —dimineaţa şi seara— și după efort fizic sau dacă ai transpirat. Curăţarea este un pas esențial în rutina de îngrijire a pielii ce ajută la îndepărtarea murdăriei, a uleiului, a transpirației și a altor impurități. Ai grijă să nu îţi cureţi excesiv pielea sau să foloseşti scruburi foarte dure, deoarece acestea pot provoca uscarea sau chiar pot stimula pielea să producă şi mai mult sebum.

Ar trebui bărbaţii să folosească scruburi pentru faţă?

Scruburile pentru faţă pot fi o modalitate eficientă de a ajuta la combaterea uleiului și a îndepărta impuritățile și pielea moartă. Deoarece pielea bărbaților este mai groasă și produce mai mult sebum decât pielea femeilor, este mai predispusă la porii înfundaţi.i Exfolierea ajută, de asemenea, la pregătirea pielii pentru un bărbierit neted și confortabil.
i “It’s a Guy Thing: Cosmetic Procedures Surge Among Men.” American Academy of Dermatology. (2013)

Ce produse de curăţare a feţei sunt bune pentru pielea grasă a bărbaţilor?

Pentru pielea grasă, caută un produs exfoliant de faţă pentru bărbați sau un gel de curăţare pentru faţă care să ajute la combaterea excesului de ulei. Gelurile de curăţare pot fi eficiente pentru pielea grasă şi ajută la îndepărtarea murdăriei și a excesului de ulei fără a irita pielea. Utilizarea unui exfoliant facial poate ajuta la eliminarea pielii moarte și la menținerea unui aspect mat. Foloseşte întotdeauna un produs de curățare pentru faţă în loc de săpun sau gel de duş pentru corp pentru a curăța pielea fără a îndepărta uleiurile naturale.

Ce produse de curăţare a feţei sunt bune pentru un tip de piele uscat în cazul bărbaţilor?

Indiferent dacă ai avut întotdeauna pielea uscată sau observi că pielea ta devine mai uscată odată cu înaintarea în vârstă, caută un produs de curăţare pentru faţă care să respecte bariera de umiditate a pielii. Un produs de curățare hidratant sau o formulă delicată pot ajuta la curățarea ușoară a murdăriei și a uleiului fără a usca excesiv.

Sunt gelurile de curăţare pentru faţă mai bune decât săpunul?

Deși s-ar putea să fii tentat să economiseşti timp curățând peste tot cu un săpun sau un gel de spălare pentru corp, ai grijă să foloseşti o formulă suficient de blândă pentru fața ta. Pielea feței este mai subțire și mai delicată decât pielea corpului și are nevoie de o formulă mai blândă, care să respecte și bariera pielii. Produsele de curăţare pentru faţă îndepărtează murdăria și impuritățile fără a elimina uleiurile naturale din piele, ajutând în același timp la echilibrarea nivelurilor de pH ale acesteia. Dacă doreşti să economiseşti timp, caută un produs de curățare all-in-one care să fie suficient de blând pentru a fi utilizat şi pe corp şi pe faţă.

Cum îţi speli faţă dacă ai barbă?

Dacă ai barbă, spală-te pe fața exact așa cum ai face în cazul în care nu ai avea păr facial. După curățare, aplică un ulei pentru barbă pentru a ajuta la netezirea părului facial și la hrănirea pielii de dedesubt.


5 EȘANTIOANE GRATUITE

Îți oferim 5 eșantioane gratuite, la alegere, la fiecare comandă.
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul