Main content

HIDRATARE PENTRU BĂRBAŢI

Hidratează cu cremele pentru faţă special create pentru pielea bărbaţilor.


Hidratare

Hidratare

Se afișează 5 produse
Se afișează 5 produse
Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men - Cremă energizantă pentru bărbați

Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men - Cremă energizantă pentru bărbați

Cremă hidratantă energizantă pentru bărbați

Preț inițial Preț nou 210 lei
Un singur gramaj disponibil
125 ml
Age Defender Power Serum - Serum antirid pentru bărbați

Age Defender Power Serum - Serum antirid pentru bărbați

Serum antirid pentru bărbați cu efect de lifting

Preț inițial Preț nou 350 lei
Un singur gramaj disponibil
75 ml
Age Defender Cream Moisturizer - Cremă antirid pentru bărbați

Age Defender Cream Moisturizer - Cremă antirid pentru bărbați

Cremă hidratantă pentru bărbați cu efect antirid și fermitate

Preț inițial Preț nou 290 lei
Oil Eliminator 24-Hour Anti-Shine Moisturizer for Men - Cremă hidratantă pentru reglarea excesului de sebum

Oil Eliminator 24-Hour Anti-Shine Moisturizer for Men - Cremă hidratantă pentru reglarea excesului de sebum

Cremă hidratantă pentru bărbați, pentru ten gras, minimizează porii și matifiază

Preț inițial Preț nou 186 lei
Facial Fuel Daily Energizing Moisture Treatment for Men SPF 19 - Cremă energizantă de zi pentru bărbați

Facial Fuel Daily Energizing Moisture Treatment for Men SPF 19 - Cremă energizantă de zi pentru bărbați

Cremă hidratantă energizantă cu SPF19 pentru bărbați

Preț inițial Preț nou 210 lei

Au nevoie bărbaţii să folosească un produs de hidratare pentru faţă?

Bărbații de toate vârstele, indiferent de tipul de piele, pot beneficia de pe urma utilizării unei creme hidratante zilnice. Pielea bărbaților produce mai mult sebum decât cea a femeilor, astfel încât bărbații sunt deseori tentați să omită o cremă hidratantă, dar aceste formule sunt esențiale pentru toate tipurile de piele.i Bărbieritul poate, de asemenea, înlătura uleiurile sale naturale și chiar provoca iritații, făcând necesitatea unei creme hidratante și mai mare. De asemenea, bărbații au tendința de a dormi mai puțin, ceea ce poate face ca pielea să pară obosită sau subnutrită.ii Folosirea unei creme hidratante ajută la netezirea și hidratarea pielii pentru un aspect sănătos.
i“It’s a Guy Thing: Cosmetic Procedures Surge Among Men.” American Academy of Dermatology. (2013)
iiBurgard, Sarah A. and Jennifer A. Alshire. “Gender and Time for Sleep among U.S. Adults.” American Sociological Review. (2013): 78(1): 51-69.

Cât de des trebuie să folosească bărbaţii o cremă hidratantă?

Foloseşte o cremă hidratantă de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru a menține pielea hidratată. Aplic-o după curăţare şi ras şi înainte de protecţia solară, cu excepţia cazului în care foloseşti o cremă hidratantă cu SPF.

Care sunt beneficiile utilizării unei creme hidratante pentru bărbați cu SPF?

Protecția solară zilnică este indispensabilă pentru toate tipurile de piele. Nu numai că ajută la prevenirea arsurilor solare, dar te protejează şi de alte daune provocate de soare, cum ar fi petele pigmentare şi liniile fine şi ridurile. Scurtează-ţi rutina cu un pas folosind o cremă hidratantă pentru bărbați cu SPF pentru a hidrata şi proteja eficient pielea.

Bărbaţii cu pielea grasă au nevoie să folosească un produs pentru hidratare?

Deşi pielea ta se poate simți uleioasă sau grasă, are totuşi nevoie de o cremă hidratantă zilnică pentru a ajuta la echilibrarea nivelului de hidratare al pielii. De fapt, în timp ce pielea grasă poate produce exces de ulei, ea poate fi totuși deshidratată sau lipsită de apă. Când pielea se deshidratează, poate produce de fapt mai mult ulei, ceea ce poate provoca un aspect lucios sau gras. Folosirea unei creme hidratante pentru bărbați poate ajuta la echilibrarea și uniformizarea pielii pentru un aspect sănătos și fără luciu. Pentru tipurile de piele grasă, caută formule ușoare, non-grase, care sunt, de asemenea, non-comedogene, ceea ce înseamnă că nu vor înfunda porii.

Ce produse de hidratare anti-aging ar trebui să folosească bărbaţii?

Deoarece pielea bărbaților tinde să fie mai grasă, este posibil să nu observi din timp semne de îmbătrânire, cum ar fi uscăciunea sau liniile fine, aşa cum se întâmplă în cazul femeilor. În timp, pielea bărbaților produce treptat mai puțin ulei și devine mai uscată, şi abia atunci bărbații încep să caute o cremă anti-îmbătrânire sau o cremă hidratantă. Când bărbații încep să vadă semne de îmbătrânire, ridurile lor sunt adesea mai profunde și mai pronunțate. Căută o formulă specifică nevoilor pielii, fie că observi mai multe linii fine și riduri, uscăciune sau lipsă de fermitate.

Pot femeile şi bărbaţii să folosească aceeaşi cremă hidratantă?

Atunci când alegi o cremă hidratantă, tipul de piele este mult mai important decât genul. Caută o cremă hidratantă formulată pentru tipul tău de piele pentru a menține echilibrul de umiditate al pielii. Deoarece pielea bărbaților este mai groasă și mai grasă decât pielea femeilor, este posibil să preferi o cremă-gel hidratantă sau o altă formulă ușoară pentru a hidrata pielea, contribuind în același timp la reducerea excesului de sebum. În timp ce bărbații și femeile pot folosi aceeași cremă hidratantă, utilizarea unei formule special concepute pentru bărbați poate ajuta la soluționarea problemelor unice ale pielii bărbaților.

Cum alegi crema hidratantă potrivită pentru bărbaţi?

Pentru a găsi formula potrivită pentru tine, caută creme hidratante pentru tipul tău de piele care să satisfacă nevoile acesteia. Dacă ai pielea grasă, încearcă un gel sau o cremă hidratantă ușoară. Dacă ai pielea uscată sau dacă se simte strânsă sau tensionată iarna, încearcă o cremă sau un balsam pentru faţă pentru a combate uscăciunea. Cremele hidratante anti-îmbătrânire pentru bărbați asigură hidratare, contribuind în același timp la reducerea vizibilă a semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile. Pentru tipurile normale de piele, caută o formulă care să ajute la echilibrul pielii și să o păstreze hidratată și sănătoasă.

Ar trebui să foloseşti un produs de hidratare pentru barbă?

Cremele hidratante pentru faţă sunt formulate pentru piele, deci nu au beneficii pentru părul facial. În funcție de lungimea bărbii, o cremă hidratantă s-ar putea să nu ajungă nici măcar la suprafața pielii. Deşi o cremă hidratantă nu are un impact negativ asupra părului facial, utilizarea unui ulei pentru barbă va ajuta la netezirea și catifelarea părului facial, în timp ce hidratează și pielea de dedesubt.

Ar trebui bărbaţii să folosească un produs de hidratare pentru corp?

Pielea uscată și deshidratată poate apărea pe tot corpul, nu doar pe față. Folosirea unei loțiuni de corp sau a unei creme hidratante poate ajuta la prevenirea pielii să se simtă uscată, strânsă sau tensionată, mai ales în lunile reci de iarnă. Aplicarea unei creme hidratante pentru corp după baie sau duş poate ajuta la păstrarea umidităţii pentru a menține pielea hidratată.


5 EȘANTIOANE GRATUITE

Îți oferim 5 eșantioane gratuite, la alegere, la fiecare comandă.
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul