Main content

Care Este Diferența Dintre Linii Fine Și Riduri?

Liniile fine încep să se formeze în jurul ochilor și începi să observi riduri mai adânci? Fie că abia ai observat semne timpurii ale îmbătrânirii sau ai deja o rutină de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire, află mai multe despre linii fine și riduri și pașii pe care îi poți face pentru a avea o piele cu aspect sănătos la orice vârstă.

Care sunt produsele recomandate pentru liniile fine?

Dacă abia începi să observi semnele timpurii ale îmbătrânirii, alege o rutină care poate ajuta la hidratarea pielii și la apărarea împotriva deteriorării ulterioare. Zona ochilor este unul dintre primele locuri care prezintă semne timpurii de îmbătrânire. Adaugă în rutina ta de îngrijire un produs anti-îmbătrânire pentru zona ochilor care va netezi, va oferi luminozitate și va reduce aspectul pungilor de sub ochi. În plus față de un produs de curățare, o loțiune tonică lejeră și de crema hiratantă zilnică, îți recomandăm să adăugi și un serum cu Vitamina C sau alte formule ce vizează reducerea vizibilă a ridurilor și a liniilor fine. Nu uita de SPF în timpul zilei și ajută pielea să se refacă peste noapte cu un ulei facial regenerant.

Care sunt produsele recomandate împotriva ridurilor?

Pe măsură ce liniile fine încep să se adâncească, vei dori să adăugi mai multe produse specifice rutinei tale de îngrijire. După curățarea feței cu un gel spumant și aplicarea unei loțiuni tonice, poți continua cu o esență tratament pentru a ajuta la pregatirea pielii pentru serumurile tratament. Înlocuiește crema hidratantă zilnică cu o cremă hidratantă anti-îmbătrânire pentru a ajuta la refacerea umezelii, ajutând în același timp pielea să devină mai netedă. De câteva ori pe săptămână, încearcă o mască de față peste noapte pentru o piele vizibilă să fie fermă.

I Mootoo, R., Basile, S., Stroever, C., & C. Oresajo. “Consumer Perception of Fine Lines and Wrinkles.” Global Cosmetic Industry, 181(7), 56-51.
II “Aging Skin.” MedlinePlus, U.S. National Library of Medicine, 19 Dec. 2018.
III Department of Health & Human Services Australia. “Wrinkles.” Better Health Channel, Department of Health & Human Services, 31 May 2015.
IV Anson, Goesel MD, FACS; Kane, Michael A.C., MD; and Val Lambros, MD FACS. “Sleep Wrinkles: Facial Aging and Facial Distortion During Sleep.” Aesthetic Surgery Journal Volume 36, Issue 8 (2016): P. 931-940.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul