Alege o altă țară

Te rugăm să alegi țara din lista de mai jos Costurile de transport internațional se bazează pe produsele achiziționate, metoda de plată și destinație

Main content

Cum să tratezi
petele pigmentare & discromiile

Te întrebi cum să vizezi în mod eficient petele pigmentare de pe față, piept sau brațe? Află mai multe despre cauzele apariției petelor pigmentare și a discromiilor pielii, cât și despre cum poți ajuta la reducerea vizibilă a acestora, contribuind în același timp la prevenirea formării altora noi.

Recomandarea Kiehl's pentru petele pigmentare

Pentru o claritate optimă a pielii încearcă produsele Kiehl’s din gama Dermatologist Solutions™, colecția Clearly Corrective™ care ajută la sporirea luminozității tenului.

Sporește luminozitatea tenului cu Dark Spot Corrector

Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

Pentru o preocupare a pielii, cum ar fi petele pigmentare și discromiile, un ser concentrat este un pas esențial în rutina ta. Formulat cu Vitamina C Activata, Extract de Mesteacăn Alb și Extract de Bujor, serul nostru pentru pete pigmentare a dovedit clinic* că ajută la reducerea vizibilă a petelor pigmenatre, îmbunătățirea clarității tenului și chiar diminuează aspectul urmelor post-acneice. Aplică dimineața și seara pentru o claritate optimă a pielii.

*Studiu clinic, 12 săptămâni, 17 femei.

CUMPĂRĂ ACUM
 

I“How to fade dark spots in skin of color.” American Academy of Dermatology Association.
IIVashi, N.A. and R.V. Kundu. “Facial hyperpigmentation: causes and treatment.” British Journal of Dermatology. (2013).
IIIHollinger, Jasmine C., MD, Angra, Kunal, MD, and Rebat M. Halter, MD. “Are Natural Ingredients Effective in the Management of Hyperpigmentation? A Systematic Review.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2018): 11(2): 28-37.

Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul