Main content
DISCOVER OUR HISTORY

INCURSIUNE ÎN
170 DE ANI DE KIEHL'S

Pentru a sărbători această aniversare specială, ne întoarcem în timp și scoatem la lumină patrimoniul nostru spiritual. Alătură-te nouă în timp ce sărbătorim diferite decenii și îți prezentăm noua noastră Colecție Heritage, în ediție limitată - o odă adusă formulelor noastre preferate din 1851.

Începuturile Unei Farmacii Tradiționale

Precursorul Farmaciei Kiehl, ,,Brunswick Apotheke”, își are originile în vecinătatea East Village, la intersecția dintre Third Avenue și Thirteenth Street, cunoscută ca Pear Tree Corner.

Apariția lui John Kiehl

După ce și-a perfecționat meseria de ucenic ambițios, farmacistul John Kiehl cumpără farmacia. John Kiehl & Co. începe să funcționeze sub denumirea de „Farmacia Kiehl”.

Primele Produse Kiehl's

Mr. Irving Morse, ucenicul lui John Kiehl, preia afacerea și extinde ofertele către o farmacie cu servicii complete, aducând ceaiuri, ierburi, tincturi, miere și primele produse marca Kiehl, inclusiv Original Musk Oil, aroma noastră semnătură.

Încearcă Înainte Să Cumperi

Irving Morse face din sintagma „Încearcă înainte să cumperi” motto-ul neoficial al farmaciei. Acest principiu de customer service personalizat, împreună cu eșantionarea generoasă, a rămas o tradiție Kiehl's de mai bine de 95 de ani.

Cunoaște-ți Formulele

Kiehl’s devine una dintre primele companii care listează cu mândrie ingrediente pe etichetele produselor sale - chiar înainte ca guvernul SUA să legifereze acest lucru - pentru a ajuta clienții să ia decizii de cumpărare mai informate și mai sigure.

Aportul Lui Aaron Morse În Știință

Aaron Morse, fiul lui Irving, preia afacerea familiei. Chimist desăvârșit, acesta formulează o formă timpurie de penicilină și furnizează guvernului SUA o cremă specială cu Aloe Vera spre a fi utilizată pentru arsurile provocate de radiații.

Știai Că?

Mr. Bones, un schelet didactic de mărime naturală, a fost introdus pentru prima dată de Mr. Morse pentru a ajuta clienții să învețe despre condițiile și afecțiunile lor. Ca un omagiu pentru începuturile noastre farmaceutice, el este acum un element iconic în fiecare dintre magazinele noastre.

Apariția Formulelor Clasice

Farmacia Kiehl’s începe să introducă noi produse îndrăznețe, cum ar fi Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (îndrăgită de Andy Warhol), Kiehl’s Lip Balm #1 și Ultra Facial Moisturizer - toate fiind încă printre best-seller-urile noastre de astăzi.

Kiehl's În Arhive

În semn de recunoaștere a contribuțiilor noastre istorice ca farmacie, peste 103 produse și artefacte Kiehl's sunt introduse în colecția permanentă a Diviziei de Medicină și Știință de la Smithsonian National Museum din Washington, D.C.

Parteneriat La Înălțime

Kiehl’s sponsorizează Expediția pe Everest din ’88. Pe măsură ce alpiniștii escaladează Muntele Everest - prima ascensiune a feței de est a muntelui, fără oxigen suplimentar - folosesc mai multe produse Kiehl's pentru a-i sprijini în parcursul lor eroic.

Știai Că?

Aaron Morse a fost pilot al Forțelor Aeriene SUA, iar uneori apărea la magazinul Kiehl’s în echipament complet de zbor. La sfârșitul anilor 1970, și-a afișat „Escadrila Kiehl’s ” de avioane de acrobații în magazinul nostru din New York.

Motociclist avid și colecționar de motociclete de epocă, el și-a expus modelele în magazin pentru bucuria clienților săi. Chiar și în prezent, expunem cu mândrie motociclete în magazinele din întreaga lume pentru a comemora spiritul său de aventură.

Continuând Tradiția Familiei

Jami Morse Heidegger, fiica lui Aaron, preia afacerea de familie, conducând-o împreună cu soțul ei, Klaus Heidegger, campion mondial la ski.

Introducerea Dermatologist SolutionsTM

Kiehl’s introduce Dermatologist SolutionsTM, o colecție avansată de îngrijire a pielii formulată de chimiștii Kiehl’s (și dezvoltată în colaborare cu un grup consultativ de dermatologi) pentru a aborda problemele specifice ale pielii.

Kiehl’s Gives Back

Pentru a sărbători 160 de ani de servicii în comunitate, se lansează Kiehl’s Gives pentru a educa clienții despre inițiativele noastre caritabile globale.

Let Us Change Your Skin

Formulele noastre inspirate de natură și știință sunt puternice, dar sigure și ajută la îmbunătățirea calității generale a pielii, pentru o piele cu aspect vizibil mai sănătos. Experimentează consultațiile noastre personalizate pentru a descoperi produsele potrivite pentru tine.
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul