Main content
environmental awareness

ACTELE NOASTRE DE CARITATE

Misiunea Kiehl's afirmă că trebuie să „îmbunătățim într-un fel calitatea comunității ... creând cetățeni mai buni, firme mai bune și comunități mai bune.” În acest scop, ne concentrăm eforturile în primul rând pe îmbunătățirea comunităților noastre locale, concentrând eforturile noastre filantropice asupra nevoilor și preocupărilor cetățenilor lor.

ANGAJAMENTUL FAȚĂ DE
COMUNITĂȚILE NOASTRE

Prin „Kiehl’s Gives”, adoptăm o abordare de bază pentru a ajuta echipele locale să se concentreze pe trei cauze cheie în comunitățile lor: cercetarea și conștientizarea HIV/SIDA, mediul și problemele copiilor. Până în prezent, am colaborat cu peste 50 de organizații caritabile din întreaga lume.

CERCETAREA HIV/SIDA

Cu rădăcini adânci în East Village, Kiehl's a fost un susținător îndelungat în lupta pentru a pune capăt HIV / SIDA, o boală care a devastat această comunitate în anii 1980 și 1990.

Prin creșterea gradului de conștientizare și a strângerii de fonduri, ne propunem să avem un impact semnificativ asupra contracarării numărului de cazuri de HIV / SIDA în întreaga lume.

Kiehl's x Alicia Keys

În 2014, Kiehl's a colaborat cu artista premiată la Premiile Grammy, Alicia Keys, și Keep a Child Alive, pentru a oferi tratament, îngrijire și sprijin demn copiilor și familiilor afectate de HIV. Kiehl's a vândut o ediție limitată Midnight Recovery Concentrate, donând în cele din urmă 200.000 $ organizației.

MEDIUL

Kiehl's deține de mult timp un angajamentul de a respecta și crește gradul de conștientizare pentru oceanele, parcurile și spațiile în aer liber - de la un program de reciclare care datează din anii 1970 până la inițiativele de conservare și strângere de fonduri în slujba comunităților locale.

Future Made Better este angajamentul nostru de sustenabilitate în ceea ce privește formularea și aprovizionarea responsabilă a produselor, reducerea la minim a deșeurilor de fabricație și designul ecologic al magazinelor noastre. De asemenea, avem modalități de a-i implica pe clienții noștri în acest proces, prin programul nostru "Reciclează și vei fi Răsplătit".

Kiehl's x John Legend

Prietenul nostru, John Legend, a ajutat la crearea unei Ediții Limitate a măștii de față Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Borcanul a fost proiectat de John cu semnătura sa, iar de veniturile provenite din vânzarea măștii au beneficiat organizații caritabile de mediu din întreaga lume.

CAUZE ADRESATE COPIILOR

Includem cu mândrie fiecare membru al familiei în oferta noastră de produse: mame, tați, bebeluși, chiar și câini.

Valorile familiei noastre stau la baza angajamentului nostru de a sprijini organizațiile caritabile pentru copii. Viziunea noastră este de a crea medii mai sigure și mai durabile pentru copii prin relații comunitare și eforturi de strângere de fonduri.

Kiehl's x Matthew McConaughey

În parteneriat cu actorul Matthew McConaughey în beneficiul Autism Speaks, un lider global în advocacy pentru autism, Kiehl's a lansat o ediție limitată Ultra Facial Cream, una dintre cele mai iubite formule ale noastre. Kiehl's a donat 200.000 $ către Autism Speaks pentru a sprijini eforturile de a furniza resurse copiilor și familiilor afectate de această tulburare.

Filantropie

Urmărește videoclipul nostru despre filantropie și descoperă diferitele moduri în care Kiehl's a onorat comunitățile - donând bani pentru a ajuta la vindecarea HIV / SIDA, reciclarea și strângerea de bani pentru sănătatea femeilor.

MISIUNEA KIEHL'S

"O companie care merită trebuie să aibă un scop pentru existența sa. Scopul acesteia este de a face profit corect, însă dincolo de asta, de a îmbunătăți într-un fel calitatea comunității în care își desfășoară activitatea. Fiecare companie, la fel ca orice persoană, ar trebui să contribuie la bunăstarea celor din jur, prin eforturile sale de zi cu zi. Mesajul pe care îl transmite astfel, este o demonstație a standardului de calitate utilizat în activitatea sa.

Ne străduim în permanență să realizăm această viziune și să ne servim clienții, comunitățile și unii pe ceilalți.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul