Main content

Mituri și realitate: adevărul despre beneficiile serului cu vitamina C asupra tenului

De la sporirea strălucirii pielii, la diminuarea semnelor îmbătrânirii și protecția antioxidantă, vitamina C este un ingredient eficient pentru îngrijirea pielii, cu o varietate de beneficii.I Însă, cu toate miturile și dezinformarea despre vitamina C, e dificil să îți dai seama cum stau lucrurile în realitate cu acest ingredient. De aceea, am decis să vă furnizăm un ghid privind adevăratele beneficii ale vitaminei C pentru piele.
Kiehl’s a devenit un pionier prin introducerea vitaminei C în rutina de îngrijire a pielii, când chimiștii noștri au stabilizat un procent de 10,5% vitamina C în deja cunoscutul serum cu Vitamin C. Această formulă care ne-a cucerit clienții conține 12,5% Vitamina C* și Acid Hialuronic și pătrunde în adâncimea straturilor superficiale ale pielii, pentru a reduce vizibil liniile fine și ridurile, pentru a diminua porii dilatați, pentru a conferi fermitate pielii și a-i spori strălucirea naturală. Cu 10,5% acid L-ascorbic și 2% vitamina Cg, vitamina C antioxidantă din formula noastră patentată rămâne în piele până la 6 zile.
Află mai multe despre acest ingredient de încredere și despre cum să alegeți cele mai bune produse cosmetice cu vitamina C pentru a le integra în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire.

Tipuri de vitamina C folosite în îngrijirea pielii

Vitamina C pură

Acidul L-ascorbic sau vitamina C pură este un ingredient potent de îngrijire a pielii, care se absoarbe ușor în piele și acționează imediat. Fiind un ingredient recomandat de către medicii dermatologi, acidul L-ascorbic este folosit adesea în produse cosmetice antirid pentru a îmbunătăți strălucirea pielii și textura acesteia, în timp ce estompează aspectul liniilor fine, al ridurilor și al labei gâștei.

CUMPĂRĂ ACUM

Vitamina Cg

Vitamina Cg sau glucozidul ascorbilic este un derivat al vitaminei C care îi conferă pielii protecție antioxidantă și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. Serumul de față concentrat Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate conține 2% vitamina Cg pentru a spori eficiența beneficiilor vitaminei C în timp.IV Se regăsește, de asemenea, și în crema hidratantă pentru bărbați unul dintre produsele preferate ale clienților noștri.

CUMPĂRĂ ACUM

*Cu 10,5% vitamina C pură și 2% vitamina Cg
I Collagen Metabolism. Diegelmann, RF. 5, 2001. Wounds, Vol. 13.
II Topical vitamin C in aging. Colvin, RM and Pinnell, SR. 1996, Clin Dermatol, Vol. 14, pp. 227-234.
III Enzymatic and non-enzymatic antioxidants in epidermis and dermis of human skin. Shindo, Y, et al. 1994. J Invest Dermatol, Vol. 102, pp. 122-124.
IV Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Fitzpatrick, RE. and Rostan, EF. 3, 2002. Dermatol Surg. Vol. 28, pp. 231-236.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul