Main content

Rutina ta de îngrijire a pielii pe timpul nopții

Somnul de frumusețe nu este un mit! În timp ce dormi, pielea ta se regenerează, după ce a fost supusă la factorii externi pe timpul zilei. Află mai multe despre importanța de a oferi pielii tale un somn suficient pentru a se recupera și reînnoi și cum o rutină de îngrijire a pielii pe timp de noapte, cu formule precum iubitul nostru Midnight Recovery Concentrate, poate lucra împreună cu activitatea nocturnă a pielii.

Ritmul circadian al pielii

Fie că tenul tău este uscat, gras sau sensibil, acesta urmează un ritm circadian specific în fiecare zi. Ritmurile circadiene sunt modificări fizice, mentale și comportamentale care urmează un ciclu zilnic și răspund în primul rând la lumină și întuneric. Ca parte a ritmului circadian al pielii, se protejează în mod activ în timpul zilei de agresorii din mediu. Noaptea, pielea lucrează pentru a se repara de efectele nocive ale zilei.

Ora magică de la miezul nopții

Pe parcursul nopții, diverse funcții ale pielii își ating maximul activităților la miezul nopții. În acest interval de recuperare, pielea are o rotație crescută și poate fi mai receptivă - ceea ce înseamnă că noaptea poate fi un moment ideal pentru aplicarea produselor de îngrijire a pielii. Utilizarea formulelor concepute pentru a ajuta la refacerea pielii peste noapte este benefică pentru a avea o piele mai proaspătă și cu aspect mai tânăr.

Hidratarea pe timpul nopții

În această perioadă de recuperare și reparare, pielea suferă, de asemenea, pierderi crescute de apă, ceea ce face esențială aplicarea unui ulei hidratant sau a unei creme de noapte pentru a ajuta la menținerea hidratării. Aplică pe piele un serum hidratant sau ulei facial pentru a ajuta la refacerea hidratarii pielii în timp ce dormi

Ghidul Kiehl’s pentru îngrijirea pielii pe timp de noapte

Ajută pielea în timpul procesului de recuperare cu rutina noastră de îngrijire pe timp de noapte. Pe lângă respectarea programului de somn, îngrijește-ți pielea cu produse formulate pentru a ajuta la regenerarea acesteia pe termen lung.

Înlătură machiajul cu un ulei demachiant

Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Îndepărtarea machiajului, excesului de sebum și a murdăriei, înainte de culcare, este un pas important în rutina de îngrijire din fiecare seară. După o zi lungă, aplică uleiul demachiant cu textură lejeră pe pielea uscată și emulsionați cu apă pentru a îndepărta impuritățile. Formulat cu uleiuri botanice pure: Ulei Esențial de Lavandă și Ulei de Primula, uleiul nostru demachiant conține și un amestec aromatic care ajută la calmarea simțurilor.

 • Uleiul demachiant cu textură lejeră dizolvă eficient murdăria, sebumul și machiajul greu de îndepărtat
 • Lasă pielea fină, suplă și plăcută la atingere
 • Pregătește pielea pentru rutina de îngrijire de seară
 • Non-comedogenic si recomandat pentru toate tipurile de piele
CUMPĂRĂ ACUM

Restaurează vizibil zona ochilor cu o cremă de ochi pentru noapte

Midnight Recovery Eye

Zona ochilor este adesea prima care prezintă semne de oboseală sau îmbătrânire, astfel încât o cremă de ochi este esențială in rutina de îngrijire din fiecare seară. Ajută la estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi cu crema noastră reparatoare. Infuzată cu un amestec de uleiuri botanice, crema de noapte pentru ochi, conține și Extract din Ghimpe Pădureț. Trezește-te cu ochii reîmprospătați, cu aspect mai tânăr!

 • Acționează pe timpul nopții netezind și hidratând zona ochilor
 • Ajută la estomparea cearcănelor și a pungile de sub ochi
 • Hidratează și ajută la îmbunătățirea aspectului zonei conturului ochilor atunci când este aplicată prin tapotare
CUMPĂRĂ ACUM

Țintește ridurile și crește luminozitatea pielii cu un serum cu Vitamina C

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

În rutina de noapte, aplică un serum cu Vitamina C pentru a ajuta la netezirea texturii pielii și pentru a spori luminozitatea. Formulat cu 10,5% Vitamina C pură, 2% Ascorbyl Glucoside și Acid Hialuronic, concentratul nostru puternic ajută la reducerea ridurilor și a liniilor fine, cât și la netezirea texturii pielii.

 • Oferă luminozitate și ameliorează vizibil aspectul liniilor fine și a ridurilor
 • Îmbunătățește textura pielii și minimizează aspectul porilor
 • Formulă testată dermatologic, potrivită tuturor tipurilor de ten, inclusiv cel sensibil
CUMPĂRĂ ACUM

Regenerează pielea cu un ulei facial cu acțiune pe timpul nopții

Midnight Recovery Concentrate

Înainte de a adormi , aplică 2-3 picături din uleiul facial regenerant care restabilește vizibil aspectul pielii. Infuzat cu un amestec de uleiuri botanice, concentratul nostru eficient se absoarbe cu ușurință și ajută la netezirea texturii pielii și la creșterea strălucirea până dimineața.

 • Repară și acționează intens, pentru o piele mai fină, cu un aspect sănătos și întinerit
 • Crește nivelul de hidratare esențială pentru a ajută la diminuarea aspectului de piele obosită și ternă
 • Are o textură lejeră ce se absoarbe imediat
CUMPĂRĂ ACUM

Pielea fermă cu o mască de față peste noapte

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

Ca ultim pas al rutinei de îngrijire a pielii pe timp de noapte, folosește o mască de față pentru creșterea fermității pielii. Formulată cu Extract de Semințe de Hibiscus și Frunză de Ghimbir, masca noastră ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor, pentru o piele vizibil mai fină. Aplică masca pe față, peste noapte, în loc de crema hidratantă, de 5 ori pe săptămână, pentru o piele cu aspect mai catifelat.

 • Ajută pielea să devină fermă în timpul somnului, pentru un aspect mai neted
 • Are o textură aerată, mătăsoasă, ce se topește în contact cu pielea
 • Este potrivită pentru toate tipurile de piele
CUMPĂRĂ ACUM

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul