Main content

how to prevent
and visibly reduce
crow’s feet?

Ridurile “laba gâștei” și alte linii și riduri perioculare (din jurul ochilor) sunt unele dintre primele semne de îmbătrânire, indicând adesea un ten cu aspect sănătos și fericit. În timp ce aceste linii sunt considerate un semn de fericire, există modalități de a ajuta la reducerea vizibilă a ridurilor “laba gâștei” pentru un ten aspect mai neted și mai tânăr.

Care sunt formulele recomandate pentru ridurile laba gâștei?

Pentru a reduce în mod eficient ridurile laba gâștei și alte preocupări ale zonei ochilor, cum ar fi cearcănele sau umflăturile, poți începe să utilizezi o cremă zilnică pentru ochi formulată pentru a ajuta la diminuarea vizibilă a acestor linii din jurul ochilor.

Netezește cu un serum de ochi cu Vitamina C

Powerful-Strength Line-Reducing Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Pentru a netezi zona de sub ochi și pentru a avea un aspect întinerit, alege serumul cu Vitamina C pentru zona ochilor care estompează aspectul cearcănelor. Formulat cu 10% Vitamina C Pură un complex de Tri-Peptide și Acid Hialuronic, acest serum eficient ajută la netezirea pielii din zona ochilor, la umplerea liniilor fine și la reducerea vizibilă a cearcănelor pentru o privire mai luminoasă, cu aspect mai proaspăt. Aplică acest serum singur sau înainte de o cremă pentru ochi.

CUMPĂRĂ ACUM

Efect de lifting cu un serum anti-îmbătrânire

Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Oferă fermitate și redu vizibil aspectul ridurilor cu unaserum anti-îmbătrânire pentru zona ochilor. Infuzat cu Hialuronat de Sodiu, 10% Extracte Botanice și Minerale pentru iluminarea pielii, acest serum este testat clinic pentru dovedi îmbunătățirea aspectului liniilor fine și a ridurilor laba gâștei. Această formulă lejeră poate fi folosită singură sau înaintea unei creme pentru ochi.

CUMPĂRĂ ACUM

Fortifică pielea cu o cremă anti-îmbătrânire pentru zona ochilor

Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream

După aplicarea unui serum de ochi, folosește o cremă anti-îmbătrânire special destinată zonei ochilor. Formulată cu Cupru PCA și Calciu PCA, aceasta cremă de ochi reduce vizibil aspectul liniilor fine și a ridurilor laba gâștei, pentru o piele mai netedă, cu aspect întinerit.

CUMPĂRĂ ACUM

I Amnaukit, Thanaporn & Maneeunan, Duangkhae & Bonme, Prapaporn. “Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes.” Journal of Applied Pharmaceutical Science. (2010) 56-59.
II Pilkington, Belden, Miller. “The Tricky Tear Trough, A Review of Topical Cosmeceuticals for Periobital Skin Rejuvenation.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2015) Sep; 8(9) 39-47.
III “How to Select the Perfect Pair of Sunglasses.” Skin Cancer Foundation. (2013).
IV Feintuch, Stacey. “What Causes Puffy Eyes?” Healthy Women. (2017) Jan. 25.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul