Main content

Cum să previi și să reduci pungile de sub ochi?

Indiferent dacă te trezești ocazional cu un aspect obosit al ochilor sau cu pungi sub ochi, află cum să îngrijiești pielea din jurul ochilor. Această afecțiune obișnuită a pielii este cauzată de o serie de factori, dar există tehnici și tratamente care pot ajuta la reducerea vizibilă a pungilor de sub ochi pentru un aspect odihnit și reîmprospătat.

Care sunt cele mai bune tratamente și creme pentru ochii umflați?

Pentru a reduce vizibil umflăturile din jurul ochilor, utilizează un ser de ochi sau o cremă, dimineața și seara, pentru a ajuta la netezirea și diminuarea umflăturilor din zona ochilor. Deoarece pleoapele sunt deosebit de delicate, este important să folosești tratamente special formulate pentru ochi.

Netezește, Luminează și Diminuează Pungile cu O Crema Anti-Îmbătrânire pentru Ochi

Youth Dose Eye Treatment

Netezește și iluminează instantaneu zona ochilor cu ajutorul cremei de ochi antirid cu Pro-Retinol, Vitamin C și Extract din Semințe de Struguri. Această formulă eficientă netezește și iluminează instantaneu zona de sub ochi, ajutând în același timp la reducerea vizibilă a pungilor de sub ochi, a cearcănelor și a liniilor fine în timp.

CUMPĂRĂ ACUM

Regenerează zona ochilor cu o cremă de noapte pentru ochi

Midnight Recovery Eye

Aplică seara o cremă reparatoare pentru ochi și te trezești dimineața cu o piele cu aspect intinerit. Infuzată cu Ulei Esențial Dde Lavandă, Ulei de Primulă și Extract din Ghimpe Pădureț, această formulă reparatoare ajută la refacerea zonei ochilor pentru un aspect mai fin și mai proaspăt.

CUMPĂRĂ ACUM

Revitalizează ochii obosiți
cu o cremă de ochi pentru bărbați

Eye Fuel

Indiferent dacă ai stat treaz toată noaptea sau ai pungi sub ochi, această cremă ușoară pentru ochi este formulată în mod unic pentru pielea bărbaților. Infuzat cu Cafeină și Vitamina B3, acest tratament se simte instantaneu răcoritor și ajută la diminuarea aspectului cearcănelor și a ochilor umflați/pufosi în timp.

CUMPĂRĂ ACUM

Revitalizează ochii cu
un stick pentru ochi cu efect răcoritor și anti-pungi

Facial Fuel Eye De-Puffer

Revitalizează instantaneu ochii cu aspect obosit cu un stick pentru ochi. Formulat cu Extract de Hibiscus și Cafeină, această formulă alunecă și oferă un efect de răcire instantanee. Formulată unic pentru bărbați, această formulă ajută la revitalizarea pielii din jurul ochilor și la reducerea vizibilă a umflăturii ochilor.

CUMPĂRĂ ACUM

I Amnaukit, Thanaporn & Maneeunan, Duangkhae & Bonme, Prapaporn. “Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes.” Journal of Applied Pharmaceutical Science. (2010). 56-59.
II Pilkington, Belden, Miller. “The Tricky Tear Trough, A Review of Topical Cosmeceuticals for Periobital Skin Rejuvenation.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2015) Sep; 8(9) 39-47.
III Feintuch. “What Causes Puffy Eyes?” National Women’s Health Resource, Inc. (2019).

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul