Main content

Descoperiți beneficiile acidului hialuronic pentru piele

Dacă vreți să îi oferiți tenului dumneavoastră un imbold de hidratare, încercați produsele de îngrijire a feței cu acid hialuronic, un ingredient îndrăgit de îngrijire care hrănește și hidratează pielea, făcând-o mai puternică. Aflați mai multe despre beneficiile acidului hialuronic asupra pielii..

Produsele Kiehl’s cu acid hialuronic destinate îngrijirii părului și a tenului

Chimiștii noștri au infuzat acest ingredient ultrahidratant în unele dintre cele mai îndrăgite formule ale noastre. Diferitele tipuri de produse necesită folosirea unor tipuri diferite de acid hialuronic. Chimiștii Kiehl’s selectează cu grijă formele de acid hialuronic, pentru a optimiza fiecare formulă cu tipul ideal al acestui ingredient. Aflați mai multe despre produsele Kiehl’s cu acid hialuronic destinate îngrijirii părului și a tenului.

Fortifiați pielea cu un super serum de față

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Formula cu acid hialuronic 11kDa - cea mai mică formă de acid hialuronic pe care o folosim - și complexul nostru adaptogen pe bază de plante, care stă la baza acestui ser acestui ser facial cu efect de netezire reduce vizibil liniile fine, îmbunătățește rezistența pielii și îi conferă strălucire tenului. Această formulă lejeră, care se absoarbe rapid dublează vigoarea pielii* și sporește rezistența tenului la factorii de stres care determină îmbătrânirea pielii, cum sunt poluarea, temperatura și toxinele din mediu.

*Rezultat bazat pe Indexul de Vigoare a Pielii = Scorul mediu al supleții, încărcării și rezistenței pielii.

CUMPĂRĂ ACUM

Vizați liniile fine și ridurile, cu un serum de față cu vitamina C și acid hialuronic cu formulă eficientă

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Aceste două ingrediente de îngrijire a pielii ating eficiența optimă împreună, în formula serumului de față cu vitamina C. Cu 12,5% vitamina C și acid hialuronic, această formulă reduce vizibil ridurile, netezește textura și sporește strălucirea pielii. Chimiștii Kiehl’s au dezvoltat cu grijă acest serum fără conținut de apă, cu vitamina C și acid hialuronic fragmentat, pentru a atrage instantaneu hidratarea să netezească pielea și să reducă vizibil aspectul liniilor fine și al ridurilor în timp.

CUMPĂRĂ ACUM

Efect vizibil de lifting, fermitate și retexturizare a pielii - încercați o cremă hidratantă de față cu acid hialuronic

Super Multi-Corrective Cream

Vizați semnele îmbătrânirii pielii cu această cremă de față antirid. Formula cu extract de fag și acid hialuronic fragmentat are efect instantaneu de lifting, netezește și retexturizează pielea și îi conferă fermitate și hidratare, făcând tenul să arate mai tânăr.

CUMPĂRĂ ACUM

Reconstituiți forma tânără a ochilor cu un serum pentru ochi 5-în-1

Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Neteziți, conferiți fermitate și beneficiați de un efect de lifting pentru zona ochilor, cu ajutorul anti-aging eye serumului de ochi antirid. Această formulă eficientă cu extract botanic de hialuronat de sodiu și minerale iluminatoare reduce vizibil laba gâștei, cearcănele și diminuează ridurile de sub ochi.

CUMPĂRĂ ACUM

Hidratați părul deteriorat cu formule special concepute pentru îngrijirea părului

După tratarea pielii pentru a beneficia de efectele acidului hialuronic, includeți acest ingredient și în rutina de îngrijire a părului, cu ajutorul produselor din gama Kiehl’s Damage Repairing & Rehydrating Collection.

Hrăniți și catifelați părul cu un balsam de păr cu acid hialuronic

Damage Repairing & Rehydrating Conditioner

Stimulați repararea părului subțiat și fragil cu ajutorul balsamului de păr hidratant pentru păr deteriorat pentru un aspect suplu și mătăsos.

CUMPĂRĂ ACUM

Hidratați și hrăniți părul cu un tratament de păr cu acid hialuronic

Damage Repairing & Rehydrating Leave-In Treatment

Neteziți părul uscat și obosit cu ajutorul tratamentului leave-in pentru păr deteriorat. Acest tratament fără clătire va fortifia fiecare fir de păr, pentru un aspect strălucitor și sănătos.

CUMPĂRĂ ACUM

You May Also Like

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul