Main content

Descoperiți beneficiile acidului hialuronic pentru piele

Dacă vreți să îi oferiți tenului dumneavoastră un imbold de hidratare, încercați produsele de îngrijire a feței cu acid hialuronic, un ingredient îndrăgit de îngrijire care hrănește și hidratează pielea, făcând-o mai puternică. Aflați mai multe despre beneficiile acidului hialuronic asupra pielii..

De ce este acidul hialuronic atât de bun pentru pielea dumneavoastră?

Acidul hialuronic hrănește pielea pentru a-i spori hidratarea, îmbunătățește elasticitatea și face tenul mai puternic. De vreme ce este prezent în mod natural la nivelul pielii, este foarte compatibil cu aceasta, lucru care îl transformă într-un ingredient de îngrijire a pielii de îndredere. Pe măsură ce înaintați în vârstă, nivelul de acid hialuronic produs natural scade, iar utilizarea unei creme hidratante de față sau a unui serum facial cu acid hialuronic poate reîncărca și hidrata pielea feței.

S-ar putea să observați prezența acidului hialuronic în lista de ingrediente a serumului dumneavăastră preferat sau a cremei hidratante de față, dar, ce face, de fapt, acest ingredient? Pe lângă sporirea hidratării, beneficiile acidului hialuronic asupra pielii ajută la:

  • Netezirea imediată a suprafețelor aspre
  • Formarea unui strat protector la nivelul pielii, care contribuie la reținerea hidratării
  • Îmbunătățirea flexibilității structurale a pielii și fortifierea acesteia

Care sunt utilizările acidului hialuronic?

Acidul hialuronic a fost pentru prima oară folosit pentru îngrijirea pielii în anii ‘60. În anii’90, a fost inclus în tot mai multe produse cosmetice și formule de îngrijire a tenului.

Este acidul hialuronic eficient pentru estomparea ridurilor și a liniilor fine?

>Hidratarea naturală și producția internă de acid hialuronic a pielii descresc pe măsura înaintării în vârstă, iar acest lucru poate duce la deshidratarea pielii, tenul uscat sau deshidratat, liniile fine, ridurile, pielea ternă și cu textură aspră devin mai vizibile. Folosirea produselor hidratante cu acid hialuronic pot îmbunătăți vizibil aspectul liniilor fine și al ridurilor, pentru o piele mai netedă, cu aspect mai tânăr.

Este acidul hialuronic bun și pentru păr?

În timp ce acidul hialuronic este un ingredient de încredere când vine vorba de îngrijirea pielii, are proprietăți hidratante și pentru păr și scalp. În formulele destinate îngrijirii părului, acidul hialuronic hidratează firul de păr și îl ajută să rețină hidratarea, pentru un aspect mai neted și o textură mai moale.

Pentru ce tipuri de ten este potrivit acidul hialuronic?

Fiecare produs cosmetic cu acid hialuronic are propriile particularități, așa că este important să căutați formulele care se adresează tipului dumneavoastră de ten și problemelor specifice cu care se confruntă pielea dumneavoastră. Folosit individual, acidul hialuronic este un hidratant eficient potrivit pentru toate tipurile de ten, așadar, poate fi un ingredient eficient în formulele concepute pentru tenul gras. În timp ce acest tip de ten se simte uleios, poate fi deshidratat (lipsit de apă). Acidul hialuronic este un hidratant eficient pentru tenul gras și pentru tipurile de ten mixt și conferă hidratare optimă, în timp ce formula sa se simte lejeră pe față. Produsele cu acid hialuronic sunt, de asemenea, eficiente pentru tenul uscat și pentru pielea deshidratată, care pot beneficia de formulele hidratante pentru a se încărca și pentru a deveni mai netede și mai fine.

Produsele Kiehl’s cu acid hialuronic destinate îngrijirii părului și a tenului

Chimiștii noștri au infuzat acest ingredient ultrahidratant în unele dintre cele mai îndrăgite formule ale noastre. Diferitele tipuri de produse necesită folosirea unor tipuri diferite de acid hialuronic. Chimiștii Kiehl’s selectează cu grijă formele de acid hialuronic, pentru a optimiza fiecare formulă cu tipul ideal al acestui ingredient. Aflați mai multe despre produsele Kiehl’s cu acid hialuronic destinate îngrijirii părului și a tenului.

Fortifiați pielea cu un super serum de față

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Formula cu acid hialuronic 11kDa - cea mai mică formă de acid hialuronic pe care o folosim - și complexul nostru adaptogen pe bază de plante, care stă la baza acestui ser acestui ser facial cu efect de netezire reduce vizibil liniile fine, îmbunătățește rezistența pielii și îi conferă strălucire tenului. Această formulă lejeră, care se absoarbe rapid dublează vigoarea pielii* și sporește rezistența tenului la factorii de stres care determină îmbătrânirea pielii, cum sunt poluarea, temperatura și toxinele din mediu.

*Rezultat bazat pe Indexul de Vigoare a Pielii = Scorul mediu al supleții, încărcării și rezistenței pielii.

CUMPĂRĂ ACUM

Vizați liniile fine și ridurile, cu un serum de față cu vitamina C și acid hialuronic cu formulă eficientă

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Aceste două ingrediente de îngrijire a pielii ating eficiența optimă împreună, în formula serumului de față cu vitamina C. Cu 12,5% vitamina C și acid hialuronic, această formulă reduce vizibil ridurile, netezește textura și sporește strălucirea pielii. Chimiștii Kiehl’s au dezvoltat cu grijă acest serum fără conținut de apă, cu vitamina C și acid hialuronic fragmentat, pentru a atrage instantaneu hidratarea să netezească pielea și să reducă vizibil aspectul liniilor fine și al ridurilor în timp.

CUMPĂRĂ ACUM

Efect vizibil de lifting, fermitate și retexturizare a pielii - încercați o cremă hidratantă de față cu acid hialuronic

Super Multi-Corrective Cream

Vizați semnele îmbătrânirii pielii cu această cremă de față antirid. Formula cu extract de fag și acid hialuronic fragmentat are efect instantaneu de lifting, netezește și retexturizează pielea și îi conferă fermitate și hidratare, făcând tenul să arate mai tânăr.

CUMPĂRĂ ACUM

Reconstituiți forma tânără a ochilor cu un serum pentru ochi 5-în-1

Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Neteziți, conferiți fermitate și beneficiați de un efect de lifting pentru zona ochilor, cu ajutorul anti-aging eye serumului de ochi antirid. Această formulă eficientă cu extract botanic de hialuronat de sodiu și minerale iluminatoare reduce vizibil laba gâștei, cearcănele și diminuează ridurile de sub ochi.

CUMPĂRĂ ACUM

Hidratați părul deteriorat cu formule special concepute pentru îngrijirea părului

După tratarea pielii pentru a beneficia de efectele acidului hialuronic, includeți acest ingredient și în rutina de îngrijire a părului, cu ajutorul produselor din gama Kiehl’s Damage Repairing & Rehydrating Collection.

Hrăniți și catifelați părul cu un balsam de păr cu acid hialuronic

Damage Repairing & Rehydrating Conditioner

Stimulați repararea părului subțiat și fragil cu ajutorul balsamului de păr hidratant pentru păr deteriorat pentru un aspect suplu și mătăsos.

CUMPĂRĂ ACUM

Hidratați și hrăniți părul cu un tratament de păr cu acid hialuronic

Damage Repairing & Rehydrating Leave-In Treatment

Neteziți părul uscat și obosit cu ajutorul tratamentului leave-in pentru păr deteriorat. Acest tratament fără clătire va fortifia fiecare fir de păr, pentru un aspect strălucitor și sănătos.

CUMPĂRĂ ACUM

S-ar putea să-ți placă și

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul