Main content

Beneficiile detoxifiante din Argila Albă Amazoniană pentru piele

Cunoscută sub numele de „Pământul magic”, Argila Albă Amazoniană a fost folosită de secole în comunitățile din Amazon. Un ingredient cheie Kiehl’s, această argilă cu proprietăți de curățare în profunzime și de eliminare a toxinelor din piele este folosită în colecția noastră Rare Earth pentru minimizarea porilor.

Kiehl’s & Argila Albă Amazoniană

Obținută din apropierea gurii râului Amazon din nordul Braziliei, Argila noastră Albă Amazoniană este comercializată și colectată în mod echitabil de comunitățile locale. De-a lungul cursului său de 4.000 de mile, râul Amazon transportă cantități mari de sedimente și le depozitează la gura râului, făcând argila din această regiune deosebit de bogată în minerale. Printr-un parteneriat pe termen lung cu comunitatea locală din Brazilia, Kiehl’s a oferit sprijin economic comunităților care ne ajută în colectarea argilei.

Produsele noastre cu Argilă Albă Amazoniană

Argila Albă Amazoniană este un ingredient cheie în masca noastră de față Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Această formulă îndrăgită a inspirat o întreagă colecție de produse Rare Earth de detoxifiere și de minimizare a porilor.

Mască de față Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Este o mască de față cu argilă care ajută la îndepărtarea impurităților și a toxinelor care pot duce la apariția porilor încărcați. Utilizează masca de mai multe ori pe săptămână pentru a ajuta la rafinarea și netezirea pielii.

CUMPĂRĂ ACUM

Gel de curățare Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser

Blând și fără să usuce pielea, acest gel de curățare facial ajută la îndepărtarea impurităților și a sebumului în timp ce exfoliează pielea. Cu o formulă ce se transformă în spumă, acest produs de curățare ajută la minimizarea vizibilă a porilor dilatați, pentru un aspect proaspăt al pielii.

CUMPĂRĂ ACUM

Loțiune tonică Rare Earth Pore Refining Tonic

Această loțiune tonică bifazică ajută la minimizarea porilor dilatați și a strălucirii pielii. Aplică pe piele după pasul de curățare pentru a ajuta la echilibrarea, netezirea și matifiarea acesteia.

CUMPĂRĂ ACUM
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul