Main content

Secretul de îngrijire a pielii cu Squalane

Dacă sunteți o împătimită a cremei cult Ultra Facial Cream sau încheiați fiecare zi cu câteva picături de tratament concentrat pentru față Midnight Recovery Concentrate, probabil că v-ați întrebat care sunt beneficiile acestui ingredient-minune, Squalane. Acest ingredient semnătură Kiehl’s a fost pentru prima oară introdus în formulele noastre în anii ‘70.

Squalane și Kiehl’s

Am început să adăugăm Squalante în formulele noastre în anii ‘70, începând cu crema hidratantă de față Ultra Facial Moisturizer and Creme de Corps Chiar și înainte să începem să folosim această lipidă botanică, acest ingredient se regăsea în oferta farmaciei noastre din East Village, comercializat în formă pură 100% Squalane, în flacoane de farmacie. Datorită experienței noastre extinse cu acest ingredient, am continuat să îl infuzăm în tot mai multe formule.

Surse atent selecționate

La Kiehl’s, folosim Squalane extras 100% din plante. De la sursa inițială, până la formula finală, am dezvoltat o serie extinsă de garanții pentru a ne asigura că folosim un ingredient de calitate, derivat integral din plante. S-a descoperit că, în comparație cu alte uleiuri botanice, măslinele conțin o cantitate mai mare de Squalane, așa că au devenit sursa principală pentru acest ingredient. După presarea măslinelor pentru obținerea uleiului, resturile sunt izolate și convertite ulterior în Squalene. Acest Squalene este apoi transformat în Squalane, printr-un procest de hidrogenare. Mai folosim și Squalane derivat din zahăr în numeroase formule.

Produsele de îngrijire a pielii de la kiehl’s care conțin squalanee

Crema de față Ultra Facial Cream

Produsul nostru cel mai bine vândut, crema hidratantă Ultra Facial Cream asigură o hidratare de 24 de ore pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă. Formula noastră este infuzată cu Squalane derivat din măsline, despre care se știe că menține bariera de hidratare a pielii. Această cremă hidratantă de față foarte îndrăgită de clienți este, de asemenea, infuzată cu glicoproteniă glaciară, care este extrasă din microorganismele din ghețarii maritimi și este recunoscută pentru abilitatea de a se dezvolta în condiții de climă extreme. Cu o textură ultra-ușpară, această cremă hidratantă de față netezește și catifelează, pentru a conferi tenului un aspect mai tânăr.

CUMPĂRAȚI ACUM

Uleiul facial de noapte Midnight Recovery Concentrate

Treziți-vă cu o piele mai tânără, cu ajutorul acestui ulei de față cu acțiune peste noapte de la Kiehl’s. Infuzat cu Squalane, acest elixir de față hrănitor mai conține și ulei esențial de lavandă, dar și ulei de primula. Cu un miros luxuriant, acest ulei facial îndrăgit de către clienți ajută pielea să își recapete aspectul peste noapte, pentru o piele intens hrănită și radioasă până dimineața..

CUMPĂRAȚI ACUM

Crema hidratantă de corp Creme de Corps

Bogată și decadentă, această cremă de corp hidratantă de la Kiehl’s este o formulă clasică, ce netezește și catifelează pielea, din cap până-n picioare. Creme de Corps este infuzată cu Squalane, dar conține și beta-caroten, unt de cacao și ulei de susan. Hrăniți-vă pielea din belșug cu această loțiune de corp hidratantă, pe care clienții Kiehl’s o iubesc..

CUMPĂRAȚI ACUM

Uleiul Creme de Corps

Inspirat de crema de corp hidratantă din aceeași gamă, acest ulei de corp cu pulverizator hrănește pielea și o lasă fină, suplă și netedă. Îmbogățită cu Squalane, această formulă este, de asemenea, infuzată cu ulei din sâmburi de struguri. Cu o aromă decadentă de vanilie și migdale, acest ulei de corp lasă pielea foarte catifelată.

CUMPĂRAȚI ACUM

S-AR PUTEA SA-ȚI PLACĂ ȘI

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul