Main content

Cum să tratezi
petele pigmentare & discromiile

Te întrebi cum să vizezi în mod eficient petele pigmentare de pe față, piept sau brațe? Află mai multe despre cauzele apariției petelor pigmentare și a discromiilor pielii, cât și despre cum poți ajuta la reducerea vizibilă a acestora, contribuind în același timp la prevenirea formării altora noi.

Recomandarea Kiehl's pentru petele pigmentare

Pentru o claritate optimă a pielii încearcă produsele Kiehl’s din gama Dermatologist Solutions™, colecția Clearly Corrective™ care ajută la sporirea luminozității tenului.

Sporește luminozitatea tenului cu Dark Spot Corrector

Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

Pentru o preocupare a pielii, cum ar fi petele pigmentare și discromiile, un ser concentrat este un pas esențial în rutina ta. Formulat cu Vitamina C Activata, Extract de Mesteacăn Alb și Extract de Bujor, serul nostru pentru pete pigmentare a dovedit clinic* că ajută la reducerea vizibilă a petelor pigmenatre, îmbunătățirea clarității tenului și chiar diminuează aspectul urmelor post-acneice. Aplică dimineața și seara pentru o claritate optimă a pielii.

*Studiu clinic, 12 săptămâni, 17 femei.

CUMPĂRĂ ACUM
 

I“How to fade dark spots in skin of color.” American Academy of Dermatology Association.
IIVashi, N.A. and R.V. Kundu. “Facial hyperpigmentation: causes and treatment.” British Journal of Dermatology. (2013).
IIIHollinger, Jasmine C., MD, Angra, Kunal, MD, and Rebat M. Halter, MD. “Are Natural Ingredients Effective in the Management of Hyperpigmentation? A Systematic Review.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2018): 11(2): 28-37.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul