Main content

Efecte secundare ale Retinolului:
Adevăr și Mit

Indiferent dacă folosești Retinol pentru prima dată sau profiți de ceva timp de beneficiile anti-îmbătrânire ale acestui ingredient pentru îngrijirea pielii, este timpul să afli mai multe despre Retinol. Descoperă adevărurile și miturile despre Retinol pentru a afla cum să minimizezi efectele secundare ale acestuia și cum să îți actualizezi rutina anti-îmbătrânire de îngrijire a pielii!

Descoperă soluția noastră pentru
beneficiile vizibile alea Retinolului, cu minim de disconfortii

Serumul nostru Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum este special formulat pentru a oferi o doză zilnică de Retinol, astfel încât să poți începe să utilizezi Retinolul și să observi îmbunătățirea fermității pielii și reducerea ridurilor, cu un minim de disconfort. Este ușor de integrat în orice rutină de îngrijire a pielii pentru reînnoirea celulară vizibilă! Serumul nostru avansat antirid cu Retinol micro-dozat este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă și pentru persoanele care folosesc Retinolul pentru prima dată.

Formulată cu Retinol, Peptide și Ceramide, formula noastră funcționează pentru a se asigura că pielea tolerează Retinol micro-dozat, astfel încât să existe un disconfort minim pe toată durata utilizării.

i Studiu de consumator, 135 persoane, 12 săptămâni.

ii Minimizează roșeața vizibilă, uscăciunea și descuamarea.

Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul