Main content

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă

Esență facială cu Acid Ferulic ce sporește luminozitatea și senzația de rezistență pentru o piele care arată și se simte tânără.

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Esență facială cu Acid Ferulic ce sporește luminozitatea și senzația de rezistență pentru o piele care arată și se simte tânără.

Preț inițial Preț nou 310 lei
PDP Find A Store Section
Încearcă în magazin! Beneficiază de o consultație gratuită cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Beneficiază de o consultație gratuită cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!
PDP Sections Accordion

Îmbogățit cu Extract de Brassica fito-preparat timp de 120 de ore, esența noastră facială cu Acid Ferulic este inspirată de vechile preparate farmaceutice pentru a oferi un aspect vizibil întinerit pielii. Această „infuzie esențială” este bogată în antioxidanți pentru piele, formulată cu Acid Ferulic derivat natural*, precum și cu Acid Lactic și Squalane. Formula noastră eficientă ajută la sporiea luminozității, la rafinarea texturii pielii și la reducerea aspectului liniilor fine pentru o piele cu aspect sănătos și întinerit, luminoasă.

*Considerăm că ingredientele sunt derivate în mod natural dacă își păstrează mai mult de 50% din structura moleculară după ce au fost prelucrate dintr-o sursă naturală.

Did you Know Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence
Did You Know?

Știai că?

Did You Know?
Fideli rădăcinilor noastre farmaceutice, am amestecat natura și știința într-un mod autentic Kiehl's pentru a crea o esență facială eficientă, care să fie primul pas în rutina ta de îngrijire a pielii. Îmbogățită cu Extract de Brassica fito-preparat timp de 120 de ore, am valorificat puterea semințelor de Brassica împreună cu Acidul Ferulic pentru a produce o formulă îmbogățită cu antioxidanți pentru piele, pentru a debloca puterea transformatoare a naturii și pentru a ajuta la întinerirea vizibilă a pielii. Formula noastră oferă protecție antioxidantă pentru a ajuta la combaterea radicalilor liberi care dăunează pielii pentru a-ți oferi un ten radiant, cu aspect sănătos!
What is a Facial Essence
Did You Know?

Ce este o Esență Facială

Did You Know?
Esențele faciale sunt un pas esențial de tratament într-o rutină de îngrijire a pielii. Atunci când este utilizată după curățare și înainte de a aplica serumuri și creme hidratante faciale, o esență facială poate ajuta la refacerea barierei de protecție a pielii și la pregătirea acesteia pentru a primi următorii pași din rutina ta de îngrijire.
PDP Routine Section

Completează-ți rutina

Descoperă formule eficiente pentru a-ți completa rutina de îngrijire a pielii.
PDP Reviews

Recenzii (5)

5 din 5 stele.
5 stele
5 recenzii cu 5 stele
4 stele
1 recenzie cu 4 stele
3 stele
1 recenzie cu 3 stele
2 stele
1 recenzie cu 2 stele
1 stea
1 recenzie cu 1 stea

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie o recenzie
Only reviews written in productreviews.language.ro_RO are shown.

Anca

5 din 5 stele.
pielea e mai curata si hidratata de cand il folosesc.
Este utilă această recenzie?
PDP Slot 1 Section
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul