Main content

Kit anti-rid

Rutină ideală pentru seară care ajută la regenerarea și repararea intensă a pielii.

Kit anti-rid

Kit anti-rid

Rutină ideală pentru seară care ajută la regenerarea și repararea intensă a pielii.

Preț inițial Preț nou 1,380 lei

Cumpără produsele separat

PDP Find A Store Section
Încearcă în magazin! Beneficiază de o consultație gratuită cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii! Găsește un magazin Kiehl's
Beneficiază de o consultație gratuită cu un reprezentant Kiehl's pentru stabilirea rutinei de îngrijire a pielii!
PDP Sections Accordion

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Serumul nostru eficient antirid cu Retinol oferă o reînnoire celulară vizibilă într-o micro-doză zilnică. Formulat cu precizie, serumul nostru anti-îmbătrânire cu Retinol, în așteptare a brevetului, folosește o doză zilnică puternică de Retinol Pur pentru a reduce vizibil ridurile, pentru a netezi textura pielii și pentru a oferi fermitate, cu un disconfort minim.* Serumul nostru micro-dozat cu Retinol Pur, Peptide și Ceramide ajută la reînnoirea celulară, consolidând în același timp bariera de protecție a pielii pentru a permite Retinolului să aibă un efect optim și să reînnoiască vizibil pielea pentru un aspect întinerit.

*Minimizează roșeața vizibilă, uscăciunea și descuamarea.

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Formulată pentru a trata toate cele patru zone ale ochilor, această cremă anti-îmbătrânire pentru ochi ajută la obținerea unui aspect vizibil mai ridicat în jurul osului orbital, netezește pleoapa, oferă femitate în partea exterioară, decongestionează zona de sub ochi și diminuează asptectul ridurilor de tipul ""laba gâștei"". Îmbogățită cu extract de Semnințe de Afine și Peptide de Colagen, această formulă pentru ochi are o textură lejeră de cremă-gel care se absoarbe rapid în piele, oferind un aspect împrospătat și întinerit.

Super Multi-Corrective Cream

Crema multi-beneficii Super Multi-Corrective Cream are efect de lifting, netezire, redefinire, retexturizare și hidratare a pielii. Aceasta combate cele mai vizibile semne ale îmbătrânirii, inclusiv liniile fine din zona ochilor, redând elasticitatea și tonusul pielii. Noua formulă îmbunătățită, prin trio-ul de succes: Vitamina A FitoMimetica, ProxylaneGX și ciupercă Chaga netezește vizibil liniile fine și ridurile de pe față și gât, crește nivelul de elasticitate a pielii, oferind în timp strălucire și un aspect ferm, întinerit.

PDP Reviews

Recenziile clienților

Evaluarea mea

Împărtășește-ți părerea cu alți clienți

Scrie o recenzie
Momentan nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

PDP Slot 1 Section
Mesaj de orientare
Pentru cele mai bune rezultate, întoarce dispozitivul